El Noia tampoc no guanya al CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que encadena vuit jornades sense perdre

L’equip de Sant Sadurní, que arribava com a líder, només pot arrencar un empat al fortí de la Pista Coberta Cristina Clota

08/04/2017

Vuitena jornada consecutiva sense perdre i quart empat seguit, aquesta vegada contra el Noia Freixenet, que arribava a la Pista Coberta Cristina Clota com a líder. El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou no ha guanyat, però tampoc no ha perdut i després d’empatar (3-3 )un partit en el que sempre ha anat pel darrere en el marcador ha mantingut la condició d’invicte a casa a la lliga de Primera Nacional Catalana.

A la primera part el Noia ha estat més efectiu que el Congrés. Dos gols de Xus Sola i Arnau Ribas en els minuts 5 i 6, el segon amb certa fortuna, han avançat a l’equip de Sant Sadurní i malgrat que el Congrés ha reaccionat i ha creat moltes ocasions a la porteria ben defensada per Oriol Xaus, el marcador ja no s’ha mogut fins arribar al descans.

Al minut 3 de la represa el Congrés ha vist porta per primera vegada amb un gol d’Albert Aubets en un contracop que l’ha posat de nou dintre del partit, però al minut 10 ha comès la seva desena falta i Xus Sola ha batut a Àlex López en la corresponent falta directa (1-3).

Encara no havia passat ni mig minut quan el Noia ha tingut l’oportunitat de fer l’1-4 en un penal a favor que David Salelles, que ha substituït sota els pals a Àlex López en el llançament, ha aconseguit aturar. En el contracop següent, Roc Carbó ha vist una la targeta blava i Uri Morell ha disposat d’una falta directa que li ha aturat Oriol Xaus i tot just quan el Noia recuperava el jugador expulsat després d’aguantar dos minuts amb un menys Martí Ferrer ha fet el 2-3 en un tir ras que ha sorprès el porter visitant.

Quedaven 12 minuts i el partit estava totalment obert. El Congrés ha cregut en la remuntada i ha buscat la porteria d’un gran Oriol Xaus, mentre el Noia també ha posat a prova en diverses ocasions a Àlex López. El Congrés, més carregat de faltes, ha comès la quinzena a 2’32” del final, però Xus Sola ha enviat la bola fora i el Noia ha fet la novena a 2’06” i la desena quan només quedaven 49 segons. La falta directa l’han convertit Marc Calvache en un tir directe i el Congrés ha arrencat un merescut punt contra el líder (3-3).

Després d’aquest quart empat consecutiu el Congrés és setè amb 41 punts, a 12 del Taradell i el Noia, que comparteixen el primer lloc, i la propera jornada visitarà la pista del Capellades, tercer empatat amb el Tona a tres dels líders.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (0 i 3): Àlex López, Martí Ferrer (1), Albert Aubets (1), Pau Aparicio, Uri Morell, Marc Aubets, Jordi Arboix, Marc Calvache (1) i David Salelles

Noia Freixenet, 3 (2 i 1): Oriol Xaus, Xus Sola (2), Xavier Aragonés, Arnau López, Arnau Ribas (1), Albert Carbó, Roc Carbó i Pau Romagosa

Gols: 0-1, Sola, 5’; 0-2, Ribas, 6’ (descans), 1-2, Albert Aubets, 27’; 1-3, Sola, 35’; 2-3, Ferrer, 38’; 3-3, Calvache, 49’

Àrbitre: Josep Oriol Escobar. Targetes blaves a Calvache i Roc Carbó (2). 15 faltes el Congrés i 10 el Noia

EL BENJAMÍ B CONFIRMA LA PROESA I ESTARÀ A LES FINALS

De la resta de partits d’aquest dissabte destaca l’empat del Primera Catalana a casa contra el SHUM Maçanet (2-2) i la victòria del Benjamí B a la pista del Sant Just A (4-7) que l’ha classificat matemàticament a manca d’una jornada per la fase final del Campionat de Barcelona malgrat que tots els jugadors menys un són de primer any, mentre que el Prebenjamí A, que aquest diumenge juga a la pista del Caldes A, també té opcions matemàtiques de classificar-se, encara que perdi aquest partit, si a l’última jornada guanya a casa a l’Igualada.Resultats de dissabte
Iniciació B-CH Prat           0-3
Horta B-Benjamí A            4-4
Juvenil A-Sant Cugat B     6-12
Castellar-Aleví C              10-0
Infantil B-Sant Just B        5-1
Nacional Catalana-Noia      3-3
Sant Just A-Benjamí B       3-5
Laietà-Iniciació B              3-0
Sant Celoni A-Prebenjamí B 3-0
Aleví A-Lloret                   4-8
Primera Catalana-SHUM     2-2

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023