El Noia Freixenet, líder de Nacional Catalana, visita aquest dissabte al CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El nostre equip porta set partits seguits sense perdre i vol mantenir la seva ratxa contra un dels equips que lluita per pujar a Primera espanyola

07/04/2017

Després de set partits seguits sense conèixer la derrota, en els que ha obtingut tres victòries i quatre empats -els tres últims consecutius-, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest dissabte a les 16.15 h al Noia Freixenet, líder de la Primera Nacional Catalana, amb la intenció de mantenir la ratxa d’imbatibilitat a casa, on aquesta temporada encara no ha perdut i on no ho fa desde que a la penúltima jornada de la passada campanya va caure contra l’Alpicat, que finalment va pujar a Primera espanyola.

El Noia arriba a la Pista Coberta Cristina Clota després d’empatar a casa contra el Tona (3-3) i amb la necessitat de guanyar per mantenir el liderat i les opcions de pujar a Primera espanyola, ja que el Taradell li trepitja els talons a només dos punts i el mateix Tona i el Capellades estan molt aprop, a quatre.

El Congrés afronta el partit en la vuitena posició, a 12 punts del Noia, lloc que mantindrà sigui quin sigui el resultat perquè el Lleida Llista va empatar divendres a casa contra el Caldes (4-4) i està a un de l’equip dirigit per August de Nòbregas. 

Aquesta setmana els nostres equips juguen 19 partits, 10 a casa i 9 a fora, però tres ja s’han disputat. El Veterans B van perdre dimecres a casa contra el Mollet (1-7), els Veterans A van guanyar divendres a Canet (3-6) i el sènior de Segona Catalana es va imposar també divendres a la pista del Prat per 1-7. Aquest dissabte els nostres equips juguen 11 partits, sis d’ells a casa (l’últim el sènior de Primera Catalana contra el SHUM), i diumenge 5 més, tres a casa.
El Benjamí B es pot classificar matemàticament per la fase final si empata aquest dissabte a Sant Just, mentre que la setmana la tancarà diumenge l’Aleví B a Igualada. 

Aquesta és la graella de partits

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023