l Benjamí B del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, a punt de signar una proesa

L’equip, els components del qual són tots de primer any menys un, està a una victòria de classificar-se per la fase final a manca de dos partits per acabar la segona fase

02/04/2017

Classificar-se per una fase final d’un campionat en qualsevol categoria d’hoquei base, especialment per a una de preferent, no és gens fàcil perquè només ho assoleixen els vuit millors equips en les competicions d’àmbit català (Alevins a Júniors, MiniFem i Fem16) i els dotze millors en les d’àmbit territorial (Iniciació a Benjamins). Per això té un mèrit enorme que un equip amb jugadors de primer any hi pugui arribar, com el Benjamí B del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou té moltes opcions d’aconseguir.

De fet, el Benjamí B del Congrés, després de guanyar aquest cap de setmana al Sant Ramon a casa (5-3), està a només una victòria d’assolir aquesta fita que seria històrica per al nostre club, ja que a manca de dues jornades és segon del grup P4 amb quatre punts sobre el quart, el Sant Just A, al que precisament visitarà la propera jornada, en una categoria en la que se’n classifiquen tres. Una victòria o un empat, doncs, donaria la classificació matemàtica al Congrés, que en cas de derrota encara tindria una segona oportunitat d’obtenir el passaport guanyant a la última jornada a casa al Torrelles A, setè del grup.

El Benjamí B del CP Congrés-La Sagrera Es Mou el dirigeix Sergi Muñoz, germà gran de l’entrenador del primer equip del FC Barcelona Lassa Ricard Muñoz, i tots els seus jugadors menys un són de primer any. L’equip està format per Nil Gómez, Guillem Muñoz, Joan Cabrero, Hugo Lachica, Dídac Pañellas i els germans Ariadna i Quim Martínez, aquest últim l’únic jugador de segon any, i quan ho necessita rep reforços dels Prebenjamins.

La del Benjamí B contra el Sant Ramon ha estat una de les vuit victòries que els equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou han obtingut aquesta setmana entre els 16 partits que s’han jugat per sis derrotes i dos empats.

A manca de dues jornades per acabar la segona fase en les categories territorials i una en les d’àmbit català, dels altres quatre equips de la base que juguen en grups de Preferent només té opcions de classificar-se per la fase final de la seva categoria el Prebenjamí A, que és quart del seu grup a només un punt del tercer, l’Igualada, el qual visitarà la Pista Coberta Cristina Clota a l’última jornada.

Aquests són tots els resultats de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023