El CP Congrés-La Sagrera Es Mou suma la seva setena jornada sense perdre a Folgueroles

Un gol a 10 segons del final, però, evita una victòria que l’equip sènior de Nacional Catalana tenia a les mans

01/04/2017

Amb un empat a la pista del CP Folgueroles (4-4), el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat la seva setena jornada consecutiva sense perdre a la lliga de Primera Nacional Catalana, però se li ha escapat la victòria a deu segons del final, quan el local Santi Homs ha marcat el gol de la definitiva igualada.

Amb la victòria, que ja tenia a tocar, el Congrés s’hauria assegurat per catorzena temporada consecutiva la permanència matemàtica a la màxima categoria de l’hoquei patins català a sis jornades del final, però ara haurà d’esperar a la proper partit, en el que rebrà a casa al líder Noia Freixenet. El Congrés, que provisionalment és setè amb 40 punts a manca dels partits Noia-Tona i Caldes-Taradell, que es juguen aquest diumenge, podria assolir l’objectiu fins i tot perdent la propera jornada.

El partit ha estat molt igualat i el Folgueroles, que està lluitant per no baixar, ha portat la iniciativa en el marcador durant la primeta part, que ha acabat amb empat a dos amb gols de Èric Madrenas i Albert Torrents per l’equip osonenc i Albert Aubets i Martí Ferrer el Congrés. A la segona, Gerard Homs ha fet el 3-2, Marc Calvache li ha donat la volta al marcador amb dos gols consecutius en un minut, i Santi Homs, a 10 segons del final, ha marcat el definitiu 4-4.

Fitxa tècnica

CP Folgueroles, 4 (2 i 2): Guillem Ylla, Albert Torrents, Gerard Homs (1), Santi Homs (1), Jordi Caballeria, Joan Torrents (1), Jordi Molist, Eric Madrenas (1) i Martí Vistós

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (2 i 2): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets (1), Marc Calvache (2), Uri Morell, Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Pau Aparicio i David Salelles

Goles: 1-0, Madrenas, 5’; 1-1, Albert Aubets, 17’; 2-1, Torrents, 18’; 2-2, Ferrer, 20’ (descans); 3-2, Gerard Homs, 29’; 3-3, Calvache, 39’; 3-4, Calvache, 40’; 4-4, Santi Homs, 49’50”

Àrbitre: Ivan González. 14 faltes el Folgueroles i 9 el Congrés

EL PRIMERA I EL SEGONA TAMBÉ SUMEN

Els altres dos sèniors també van obtenir resultats positius en la jornada de dissabte. El de Segona Catalana va empatar amb el Sant Just  (4-4) un partit que els visitants guanyaven per 1-2 al descans, mentre que el de Primera Catalana va guanyar a La Garriga (1-2) amb gols de Yerai Cebrian a la primera part (1-1) i el juvenil Pol Perpinyà a la segona.

Altres resultats de dissabte

PB Iniciació B-CH Prat B, 1-2 (Amistós)
PB Iniciació A-CH Castellet, 1-3
Prebenjamí A-Santa Perpètua A , 2-1
Arenys de Munt-Aleví A,  11-3
Aleví B-Caldes B, 1-11
JMJ-Infantil A, Suspès per pluja

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023