Poc premi en la sisena jornada seguida sense perdre

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata amb el Sentmenat però mereix la victòria

26/03/2017 

Malgrat sumar la sisena jornada seguida sense perdre i allargar una setmana més la seva ratxa d’imbatibilitat, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou no va poder guanyar aquest dissabte a l’HC Sentmenat, amb el que va empatar a casa (2-2) en partit de la 23a jornada de la Primera Nacional Catalana. El Congrés, que va tenir la baixa de Marc Calvache per una gastroenteritis, va fer més mèrits per guanyar que el Sentmenat, que va plantejar un partit molt físic i travat, i només la manca de fortuna en els metres finals ho va impedir. La primera part va acabar amb un mínim 2-1 favorable a l’equip dirigit per August de Nòbregas. Uri Morell, quan només es portaven 13 segons de joc va fer pujar l’1-0 al marcador, Jeremías Enrique va empatar de penal al minut 5 i el propi Morell va fer el 2-1 a dos minuts del descans en la segona directa de la que va disposar poc després que David Salelles, que va substituir Àlex López,  n’hi aturés una altra al jugador visitant Cristian Blázquez. Només començar la segona part el Sentmenat va empatar per mitjà de Víctor Bonilla i el marcador ja no es va moure malgrat que tots dos equips van disposar d’una falta directa a favor per acumulació de faltes, que Uri Morell i el mateix Bonilla van errar. El Congrés, que va proposar molt més que el seu rival, va fer mèrits per guanyar el partit, però el joc físic del Sentmenat, que es va beneficiar del canvi de criteri arbitral amb les faltes ens els últims minuts, ho va impedir. El Congrés, que ara és setè amb 39 punts, els mateixos que el Caldes, visitarà la propera jornada al Folgueroles, un dels equips que lluita per no baixar de categoria. Fitxa tècnica CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (2 i 0): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Martí Ferrer, Uri Morell (2), Jordi Arboix, Pau Aparicio, Yeray Cebrian i David Salelles HC Sentmenat, 2 (1 i 1): Jordi Martínez, Jeremias Enrique (1p), Ferran Carrió, Ramon Bassols, Marc Rue, Víctor Bonilla (1), Cristian Blázquez, Nil Monsonís, Jordi Porras i Arnau Mimó Gols: 1-0, Uri Morell, 1’; 1-1, Jeremías Enrique (p), 5’; 2-1, Uri Morell, 23’ (descans); 2-2, Víctor Bonilla, 28’ Àrbitre: Aleix Gorina. Targetes blaves a Albert Aubets, Víctor Bonilla y Cristian Blázquez.Faltes d’equip: 13 el Congrés i 14 el Sentmenat

EL PRIMERA TAMBÉ EMPATA (3-3)

El Primera Catalana també va empatar (3-3) aquest dissabte a casa, en el seu cas contra l’Arenys de Munt dels ex Congrés Quique Iranzo i Ian Cebrian, en un partit molt obert fins al final.

ALTRES RESULTATS DEL DISSABTE PER LA TARDA
 Copa Federació Infantil@clubpaticongres @LaSagreraEsMou A 5 – Santa Perpètua 1Partit seriós i amb bon joc Campionat TBCN Benjamí@clubpaticongres @LaSagreraEsMou B 5 – CH Vilassar A 3Bon partit. El somni, cada vegada més aprop Copa TBCN Prebenjamí@CPVilafranca A 3 – @clubpaticongres @LaSagreraEsMou 0Ho hem intentat contra un equip molt superior Campionat TBCN Iniciació@amunthoquei A 2 – @clubpaticongres @LaSagreraEsMou A 1Derrota per molt poc amb regust de victòria #lanostraforça

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023