El Club Patí Congrés participa amb èxit al Roda Barcelona

La nostra entitat, una de les 20 que va col·laborar en l’event, va tenir-hi un estand informatiu i va participar en les exhibicions i les classes d’iniciació d’hoquei patins i patinatge artístic

22/03/2017

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va ser una de les entitats barcelonines que aquest passat cap de setmana va participar a la segona edició del Roda Barcelona, la festa de totes les disciplines i modalitats de patinatge sobre rodes que es va fer a la Vall d’Hebron per a donar-les a conèixer de cara als World Roller Games que la capital catalana acollirà l’any 2019.

Al marge de tenir un estand informatiu a la confluència de l’avinguda Martí Codolar amb el carrer Granja Vella, centre neuràlgic del Roda Barcelona, dissabte el Club Patí Congrés va participar activament a les exhibicions d’hoquei patins i patinatge artístic, les nostres dues seccions. I diumenge pel matí el nostre entrenador i coordinador responsable de la franja dels més petits, Víctor Cruz, va dirigir unes classes d’iniciació a l’hoquei patins.

Pel Roda Barcelona, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge, hi van passar més de un miler i mig de persones per veure o participar en alguna de les activitats programades de diverses disciplines com hoquei patins, hoquei línia, hoquei adaptat, patinatge artístic, patinatge de velocitat, alpí en línia, descens en línia, freestyle, blading, skateboard o scooter.

Aquest és el video de la festa:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023