Empat agredolç del Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Un gol de Jordi Arboix a tres minuts del final va impedir la derrota a la pista del cuer Riudebitlles, però l’equip porta cinc jornades sense perdre

19/03/2017

El primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va obtenir divendres per la nit un agredolç empat (4-4) a la pista del CP Riudebitlles, últim classificat de la Primera Nacional Catalana en un partit de la 22a jornada que perdia per 4-3 a tres minuts del final. El gol de l’empat de Jordi Arboix a 2’53” per acabar va ser un mal menor pel Congrés, que va anar tot el partit a remolc en el marcador i va aconseguir allargar a cinc les jornades sense perdre.

El Riudebitlles, que va posar un punt més d’intensitat al partit, va tornar a demostrar que en aquesta categoria no hi ha rival petit malgrat que ocupi l’última plaça de la classificació. Es va avançar al minut 5 amb un gol de Gerard Gibert i malgrat que Uri Morell va empatar al 9, el mateix jugador va marcar un després el 2-1 amb el que va acabar la primera part, a les acaballes de la qual Morell va desaprofitar una falta directa.

A la segona part va prosseguir la mateixa tònica d’equilibri perquè Jordi Arboix va fer el 2-2 de penal al minut 30, al 31 el Riudebitlles es va tornar a avançar també de pena màxima per mitjà d’Aleix Codina i al 39 Uri Morell, després que el porter local li aturés un tercer penal a Arboix, va empatar una altra vegada (3-3) el partit de falta directa quan l’equip local va cometre la desena.

El Riudebitlles encara es va avançar una quarta vegada en el marcador quan a set minuts del final Jordi Busquets va fer el 4-3 i a 2’53” del final Jordi Arboix va acabar rescatant un punt que va tenir un regust amarg malgrat allargar la ratxa de partits invicte fins a cinc.

La propera jornada el CP Congrés rebrà el Sentmenat dissabte dia 25 a les 16.00 h a casa.

Fitxa tècnica

CP Riudebitlles, 4 (2 i 2): David Pedrola, Martí Capellades, Eloi Albiol, Aleix Codina (1p), Joan Raja, Aleix Mascaró, Gerard Gibert (2), Bruno Salvo, Jordi Busquets (1) i Xavier Pedrola.

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (1 i 3): Àlex López, Albert Aubets, Martí Ferrer, Oriol Morell (2), Jordi Arboix (2, 1p), Pau Aparicio, Marc Aubets, Pol Perpinyà i David Salelles.

Gols: 1-0, Gibert, 5’; 1-1, Morell, 9’; 2-1, Gibert, 10’ (descans); 2-2, Arboix (p), 30’; 3-2, Codina (p), 31’; 3-3, Morell, 39’; 4-3, Busquets, 43’; 4-4, Arboix, 47’

Àrbitre: David Calonge. Targeta blava a Martí Capellades. 12 faltes d’equip el Riudebitlles i 9 el Congrés.

EL PRIMERA EMPATA I EL SEGONA GUANYA

Els altres dos equips sèniors també van treure resultats positius aquesta jornada. Divendres el Segona Catalana va guanyar per 4-5 a la pista del Laietà tot i no fer un gran partit i és sisè amb 37 punts i dissabte el Primera Catalana va empatar (1-1) a la del Vilassar, penúltim classificat, un partit que al descans perdia per 1-0 i també és sisè del grup A.

UNA MICA DE TOT A LA BASE

Pel que fa a la resta d’equips del club, els dos Veterans van obtenir dues victòries importants entre setmana de cara a les seves aspiracions de permanència a la màxima categoria

I dels cinc equips de la base que juguen lligues preferents el Benjamí B, malgrat perdre a la pista del líder, segueix tercer del seu grup en posició d’anar a campionats i és el millor classificat, mentre el Prebenjamí A, que va guanyar el seu partit aquesta setmana, és quart del seu grup a només un punt del tercer i per tant de la classificació.

Aquest han estat tots els resultats de la setmana, amb 9 victòries, 5 empats i 5 derrotes per als nostres equips.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023