El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a Ripoll (2-4) i es consolida entre els vuit primers

L’equip de Nacional Catalana remunta un 1-0 advers en una gran segona part

04/03/2017

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou a guanyat aquest divendres per 2-4 a la pista de l’HC Ripoll el seu partit corresponent a la 20a jornada de la Primera Nacional Catalana, victòria que el consolida entre els vuit primers de la categoria.

Al Congrés li ha costat entrar en el partit, ja que a la primera part ha estat superat pel Ripoll, un equip que està lluitant per la permanència i que ha marxat al descans amb un 1-0 al seu favor gràcies a un gol de Roger Font al minut 12.

A la segona part, però, el Congrés ha sortit amb un altre aire i en només set minuts li ha donat la volta al marcador amb dos gols d’Uri Morell i Martí Ferrer. Els gols li han donat tranquil·litat i poc després Albert Aubets ha fet l’1-3 de potent xut llunyà i Marc Calvache ha convertit un penal a favor en l’1-4 quan encara quedaven 11 minuts per jugar.

Malgrat que a tres minuts del final Jeremi ha marcat el 2-4, el Congrés ha mantingut el control del partit i s’ha endut tres punts molt importants cap a Barcelona. A la propera jornada, que es jugarà l’11 de març, el CP Congrés rebrà a la Pista Coberta Cristina Clota a l’HC Sant Just, amb el que a la primera volta va perdre.

FITXA TÈCNICA

HC  Ripoll, 2 (1 i 1): Pau Franquesa, Ivan Mora, Albert Vergés, Jeremi Rodríguez (1), Roger Font (1), Gerard Castellà, idal Carlon, Arnau Zaragoza i Joan Vergés
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (0 i 4): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Marc Calvache (2), Uri Morell (1), Martí Ferrer (1), Yeray Cebrian, Pol Perpinyà i Davod Salelles

Gols: 1-0, Roger Font, 12’ (descans); 1-1, Uri Morell, 29’; 1-2, Martí Ferrer, 32’; 1-3, Albert Aubets, 35’; 1-4, Marc Calvache (p), 39’; 2-4, Jeremi Rodríguez, 47’

Àrbitre: Òscar Valverde

DERROTA DE L’ALEVÍ B

En un altre partit jugat divendres, l’Aleví B va perdre per un ajustat 7-6 a la pista del CH Lloret un partit ajornat corresponent al grup P2 de preferent, en el que també hi ha l’Aleví A.