El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a Ripoll (2-4) i es consolida entre els vuit primers

L’equip de Nacional Catalana remunta un 1-0 advers en una gran segona part

04/03/2017

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou a guanyat aquest divendres per 2-4 a la pista de l’HC Ripoll el seu partit corresponent a la 20a jornada de la Primera Nacional Catalana, victòria que el consolida entre els vuit primers de la categoria.

Al Congrés li ha costat entrar en el partit, ja que a la primera part ha estat superat pel Ripoll, un equip que està lluitant per la permanència i que ha marxat al descans amb un 1-0 al seu favor gràcies a un gol de Roger Font al minut 12.

A la segona part, però, el Congrés ha sortit amb un altre aire i en només set minuts li ha donat la volta al marcador amb dos gols d’Uri Morell i Martí Ferrer. Els gols li han donat tranquil·litat i poc després Albert Aubets ha fet l’1-3 de potent xut llunyà i Marc Calvache ha convertit un penal a favor en l’1-4 quan encara quedaven 11 minuts per jugar.

Malgrat que a tres minuts del final Jeremi ha marcat el 2-4, el Congrés ha mantingut el control del partit i s’ha endut tres punts molt importants cap a Barcelona. A la propera jornada, que es jugarà l’11 de març, el CP Congrés rebrà a la Pista Coberta Cristina Clota a l’HC Sant Just, amb el que a la primera volta va perdre.

FITXA TÈCNICA

HC  Ripoll, 2 (1 i 1): Pau Franquesa, Ivan Mora, Albert Vergés, Jeremi Rodríguez (1), Roger Font (1), Gerard Castellà, idal Carlon, Arnau Zaragoza i Joan Vergés
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (0 i 4): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Marc Calvache (2), Uri Morell (1), Martí Ferrer (1), Yeray Cebrian, Pol Perpinyà i Davod Salelles

Gols: 1-0, Roger Font, 12’ (descans); 1-1, Uri Morell, 29’; 1-2, Martí Ferrer, 32’; 1-3, Albert Aubets, 35’; 1-4, Marc Calvache (p), 39’; 2-4, Jeremi Rodríguez, 47’

Àrbitre: Òscar Valverde

DERROTA DE L’ALEVÍ B

En un altre partit jugat divendres, l’Aleví B va perdre per un ajustat 7-6 a la pista del CH Lloret un partit ajornat corresponent al grup P2 de preferent, en el que també hi ha l’Aleví A.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023