El Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou juga aquest divendres a Ripoll

Després del descans pel Carnaval, el partit obre la 20a jornada a les 20.45 hores

03/03/2017

Després del descans per Carnaval, els tres equips sèniors del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou tornen aquest cap de setmana a la competició. L’equip de Primera Nacional Catalana juga aquest mateix divendres (20.45 h) a la pista del Ripoll el seu partit de la 20a jornada, mentre el de Primera Catalana i el de Segona Catalana ho faran dissabte, el primer a la pista del Roda (15.45 h) i el segon a casa contra l’Arenys de Mar (19.30 h).

A Ripoll, el Nacional Catalana buscarà aquest divendres una victòria que el consolidi entre els vuit primers de la categoria. L’equip dirigit per August de Nòbregas, que ara mateix és vuitè a la classificació amb 31 punts i cinc d’avantatge sobre el Piera, que és novè, visita un equip que en té 20 i lluita per evitar una de les cinc places de descens que hi ha aquesta temporada. A la primera volta, el Congrés va guanyar per 5-3.

Dissabte, el Primera Catalana, que és cinquè del grup A amb 32 punts, visita al Roda, que és tercer amb 39, mentre el Segona Catalana, setè del grup D amb 28 punts, reb l’Arenys de Mar, que el precedeix amb 30 i al que ja va guanyar el passat 21 de gener per 5-3 a la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga.

Dels 23 partits que els nostres equips tenen programats aquesta setmana (10 a casa i 13 a fora), ja se n’ha jugat un, el que els Veterans B van guanyar dimecres a casa contra el Canet per 4-2.

Aquesta és la programació de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023