El CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata amb el Piera (3-3) i es maté invicte a casa

El nostre sènior de Nacional Catalana està a punt de remuntar el 0-3 que hi havia al marcador a la mitja part

18/02/2017

Una part per a cada equip i empat just. Aquest podria ser el resum del partit entre el CP Congrés-La Sagrera Es Mou i l’HC Piera, que aquest dissabte s’han repartit els punts (3-3) en partit corresponent a la 19a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana.

Amb molta mobilitat en atac i una gran efectivitat davant de la porteria, el Piera ha sorprès al Congrés a la primera part, que ha acabat amb un inesperat 0-3 després que Francesc Rubinat aprofités dues badades defensives als minuts 9 i 14 i Josep Vilaseca cacés un rebuig d’Àlex López dintre de l’àrea al 16.

El Congrés, molt previsible en atac i poc encertat en defensa, s’ha vist superat pel Piera a la primera part i només ha creat sensació de perill quan ja perdia 0-3 i ha fet lluir en diverses ocasions el porter Àlex Ferrer.

A la segona part, el decorat ha canviat per complet perquè el Congrés ha ajustat més la seva defensa, ha millorat en atac i amb dos gols entre els minuts 6 i 7, el primer d’Uri Morell en una bona arrossegada i el segon de Martí Ferrer de xut llunyà, ha tornat a entrar en el partit.

El Piera ha acusat el cop i el Congrés s’ha crescut i ha tingut bones ocasions com un 1 contra 1 de Marc Calvache amb el porter Àlex Ferrer a 9 minuts del final i una directa per blava a Oleguer Martí que Uri Morell ha malbaratat quan en quedaven 7.48, però el mateix jugador ha aprofitat la superioritat consegüent per fer el 3-3 a 6.23 per l’acabament.

Les emocions, però, encara no han acabat aquí perquè el Piera ha gaudit a continuació d’una falta directa que Àlex López li ha aturat a Albert Gramunt i, després de diverses ocasions del Congrés per haver fet el 4-3, Francesc Rubinat ha tingut al seu estic el 3-4 a 1’20” del final, però la bola ha anat al pal.

El més positiu del partit ha estat el poder de reacció que ha mostrat el Congrés tot i anar perdent per 0-3 i el fet de mantenir la condició d’equip invicte a la Pista Coberta Cristina Clota, on aquesta temporada encara no hi ha guanyat cap rival.

FITXA TÈCNICA
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (0 i 3): Àlex López, Marc Aubets, Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Uri Morell (2) –equip inicial–; Marc Calvache, Albert Aubets, Yeray Cebrian, Pol Perpinyà i David Salelles (ps)
HC Piera, 3 (3 i 0): Àlex Ferrer, Eric Vives, Oleguer Martí, Albert Gramunt, Francesc Rubinat (2) –equip inicial–; Ferran Bonastre, Marc Muntané, Josep Vilaseca (1), Gerard Mitjans i Jaume Arnau (ps)

Gols: 0-1, Francesc Rubinat, 9’; 0-2, Francesc Rubinat, 14’; 0-3, Josep Vilaseca, 16’ (descans); 1-3, Uri Morell, 31’; 2-3, Martí Ferrer, 32’; 3-3, Uri Morell, 44’

Àrbitre: Oscar Casanovas. Tarjeta blava a Oleguer Martí
Faltes d’equip: 13 el Congrés i 9 el Piera

ELS ALTRES RESULTATS DEL DISSABTE
Aleví C-Sant Ramon 3-5
Infantil A-Ripollet 9-3
Horta B- Infantil B 4-3
Prebenjamí C-Jesuïtes Casp 2-2
Benjamí B-Sant Just A 4-1
Prebenjamí B-Sant Celoni A 0-3
Malgrat-Júnior 4-4
Iniciació B-Laietà 2-2
Vilassar-Fem16 0-1
JMJ-Escola Sense resultat
Lloret-Aleví B Ajornat

Aquest diumenge es juguen vuit partits més, sis a casa i dos a fora.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023