El Piera, un rival complicat pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou a Nacional Catalana

El nostre primer equip sènior vol seguir invicte a casa contra un equip amb el que a la primera volta va sortir golejat

17/02/2017

El primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou rep aquest dissabte a la 19a jornada de Primera Nacional Catalana al CH Piera (17.00 h), un rival molt perillós malgrat que està a cinc punts a la classificació.

Després de guanyar la darrera jornada a la pista del Masquefa (1-6), el Congrés vol seguir sumant a casa, on no ha perdut cap partit i només ha cedit dos empats, contra un equip que a la primera volta el va golejar per 8-1. La millor notícia és la tornada de Marc Calvache després de complir un partit de sanció contra el Masquefa.

El altres dos equips sèniors també juguen a casa, però ho faran diumenge. El Primera Catalana rebrà a les 12.30 h al Mataró, que malgrat que està 12 punts per sota a la classificació a la primera volta el va golejar per 11-1, mentre que el Segona Catalana jugarà a les 17.30 h contra el Bigues i Riells a la segona eliminatòria de la Copa de la Lliga de la categoria. El Congrés, que a la primera eliminatòria va superar l’Arenys de Mar, ho tindrà aquesta vegada més difícil contra un rival que ocupa la segona plaça al grup B.

El cap de setmana anirà molt farcit de partits, especialment a casa, on aquest dissabte se’n juguen set i diumenge sis. Dels 23 programats aquesta setmana, ja s’han jugat els dos de veterans, ja que dimecres els B van empatar a casa contra el Noia (3-3) i divendres els A van perdre a Mollet (7-3). Els que havien de jugar els Alevins A i B al seu grup de Preferent a la pista del Lloret, un dissabte i un diumenge, finalment s’han ajornat.

 Aquest és el programa de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023