Jornada de derbis amb més victòries que derrotes pels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Els tres sèniors van puntuar i es mantenen en zones tranquil·les de la classificació

13/02/2017

Nou victòries, dos empats i vuit derrotes en els 19 partits oficials amb resultat (els partits d’Escola es juguen sense) és el balanç que han tingut els equips del Club Patí Congrés aquesta darrera setmana, i encara cal afegir l’amistós que l’Infantil A va jugar i guanyar contra el Caldes (2-0).

Aquesta setmana els tres equips sèniors van obtenir resultats positius i es mantenen en les zones tranquil·les de la classificació -el de Nacional Catalana va guanyar a Masquefa (1-6) i és vuitè, el de Primera Catalana va empatar a Girona amb el GEiEG (2-2) i és setè i el de Segona Catalana va guanyar en la seva visita al Barcino A (4-6) i és sisè-, mentre que els dos de Veterans van jugar entre ells i els B es van imposar als A (1-2) per instal·lar-se també en una còmoda vuitena posició.

Pel que fa a la base, els nostres equips segueixen aprenent en les diferents categories. En el derbi d’Alevins a Preferent el B va sorprendre l’A (4-3) en partit avançat i al dia següent en va patir les conseqüències amb una clara derrota a Caldes, mentre que els grans van estar a punt de puntuar contra el líder Arenys de Munt. Dels cinc equips que juguen a Preferent, el que va millor classificat és el Prebenjamí A, que és quart al seu grup a només un punt del segon i el tercer.

Pel que fa als que juguen les Copes, els que millor trajectòria tenen són l’Infantil A i el Juvenil B, tots dos segons en els seus grups, i el Juvenil A i el Júnior, tercers en els seus.

Aquests han estat els resultats de la setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023