El CP Congrés-La Sagrera Es Mou es retroba amb la victòria a Masquefa (1-6)

Després del 0-0 del descans, s’imposa a la pista del cuer en una bona segona part

11/02/2017

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou s’ha retrobat aquest divendres amb la victòria després de guanyar per 1-6 al CP Masquefa, cuer de la categoria, en un partit avançat de la 18a jornada de Primera Nacional Catalana.

Després d’una primera part que ha acabat amb un resultat de futbol (0-0), en la que el Congrés no ha materialitzat la seva superioritat, l’equip dirigit per August de Nòbregas s’ha acabat imposant amb claredat en una gran segona meitat.

Uri Morell ha obert el camí de la victòria al marcar dos gols consecutius només començar la segona part, el 0-1 als dos minuts de joc i el 0-2 dos després de falta directa per blava a un jugador local quan el Masquefa ja jugava en inferioritat per una altra blava al seu entrenador per protestar.

Marc Aubets i Jordi Arboix han ampliat la diferència per Congrés, i encara que Joan Pau Esteller l’ha escurçat al marcar l’1-4, Yeray Cebrian i el juvenil Pol Perpinyà, aquest últim a 36 segons del final després d’enviar un penal al pal, han establert el definitiu 1-6.

Fitxa tècnica

CP Masquefa, 1 (0 i 1): Jaume Ventura, Marcel Monclús, Joan Pau Esteller (1), Ot Romagosa, Ian Carreño, Juan de Dios Fernández, David Sancho, David Fabrés, Ferran Molet i Roger Madrid (ps)
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 6 (0 i 6): Àlex López, Marc Aubets (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer, Uri Morell (2), Albert Aubets, Yeray Cebrian (1), Pol Perpinyà (1) i David Salelles (ps)
Gols: 0-0, descans; 0-1, Uri Morell, 27′; 0-2, Uri Morell, 29′; 0-3, Marc Aubets, 33′; 0-4, Jordi Arboix, 36′; 1-4, J. Pau Esteller (p), 41′; 1-5, Yeray Cebrian, 45′; 1-6, Pol Perpinyà (p), 50′
Àrbitre: Saul Baños. Targetes blaves a David Fabres, David Sancho i el entrenador local, Francesc Peñafiel.

EL PRIMERA CATALANA EMPATA I ELS B GUANYEN ELS DERBIS DE VETERANS I D’ALEVINS

Al marge del partit del Nacional Catalana, aquesta setmana s’han avançat també el del Primera Catalana i dos derbis entre equips del CP Congrés. Dimecres el Primera Catalana va empatar a la pista del GEiEG (2-2) un partit molt igualat amb gols de Marc Escribà i Miquel Sánchez, mentre que i en els dos derbis els equips B es van prendre la revenja de la primera volta, en la que havien perdut contra els A. Dimecres es va jugar el de la Lliga Catalana de Veterans i l’equip B es va imposar per 1-2 a l’A en un partit molt igualat, i aquest divendres s’ha celebrat el de Preferent d’Alevins en el que el B ha remuntat un 0-3 a l’inici de la segona part i s’ha imposat per 4-3.

L’empat amb sabor a victòria del Prebenjamí C a la pista del CEVOS Nostra Llar (2-2) en partit de la lliga del Consell de l’Esport Escolar ha completat la jornada de divendres i aquest dissabte i diumenge es jugaran quinze partits més, quatre a casa i onze fora.

Aquest és el quadre complert:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023