El CP Congrés-La Sagrera Es Mou perd per 4-2 a Cerdanyola, però manté opcions de puntuar fins el final

L’equip groc-i-negre va reaccionar després del 3-0, però una directa a manca de 16 segons va acabar decidint el partit

05/02/2017

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va fe tard dissabte a la pista del Cerdanyola CH, on va despertar quan ja perdia 3-0 i, després de posar-se a només a un gol a sis minuts del final, va acabar cedint per 4-2 per una falta directa a 16 segons del final el partit corresponent a la 17a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que venia de guanyar a l’anterior jornada al Tona, flamant campió de la Copa Generalitat i tercer classificat de la categoria, va fer una primera part bona en defensa i discreta en atac i se’n va anar al vestidor amb un mínim 1-0 en contra després de que Noel Río aconseguís batre al Àlex López al minut 14 després de robar una bola al mig de la pista.

Als set minuts de la segona part Pere López va marcar el 2-0 en una jugada de murri sortint des de darrere de la porteria i encara que Àlex López va aturar-li una directa a Noel Río després de que Marc Calvache veiés una tarjeta blava, el mateix jugador del Cerdanyola va fer poc després el 3-0 aprofitant la superioritat numérica.

Però el Congrés no havia dit encara la seva última paraula i amb dos gols consecutius en un minut de Martí Ferrer i Marc Aubets es va tornar a posar dintre del partit quen encara en quedaven 6’51” per jugar.

El Congrés va tenir opcions d’empatar a la recta final, però va cometre la desena falta a 16 segons del final i aquesta vegada Àlex López no li va poder aturar a Noel del Río, que va signar el seu tercer gol particular i va segellar la victoria local.

La propera jornada el CP Congrés visitarà, divendres dia 10, la pista del Masquefa, últim classificat.

Fitxa tècnica

Cerdanyola CH: Marcos Cabrera, Martín Moreno, Noel Rio (3), Marc García,  Joan Aranda –equip inicial- Marc Zanón, Pere López (1), Jorge Rivero i Pere Antón Martínez

CP Congrés-La Sagrera Es Mou: Àlex Lopez, Marc Aubets (1), Adrià Arboix, Martí Ferrer, Uri Morell –equip inicial-, Marc Calvache, Yeray Cebrian, Pol Perpinyà, i David Salelles.

Gols: 1-0 Noel Rio, 14’ (descans); 2-0 Pere López, 31’; 3-0 Noel Rio, 34’; 3-1 Martí Ferrer, 42’; 3-2 Marc Aubets, 43’; 4-2 Noel Rio, 50’

Àrbitre: Joan Rovira (Tarragona). Dues blaves a Marc Calvache.

CARA I CREU DELS ALTRES SÈNIORS

Els altres dos equips sèniors del CP Congrés-La Sagrera Es Mou van viure la cara i la creu. El de Segona Catalana va golejar el Barcino A per 10-2 i ara és setè del grup D amb 27 punts, mentre que el de Primera Catalana va perdre per 0-2 contra el Cassanenc, segon classificat encara invicte, i es mantè sisè amb 28 punts.

TOTS ELS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Aquests han estat tots els resultats de la setmana dels equips del club

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023