El Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou visita al Cerdanyola

Aquest dissabte els nostres equips juguen 13 partits, 5 a casa (entre ells el Primera i el Segona Catalana) i 8 a fora

04/02/2017

Després d’una setmana de descans per la celebració de la Copa Federació a Sant Sadurní d’Anoia, la lliga de Primera Nacional Catalana es reprèn aquest cap de setmana amb la disputa de la 17a jornada, segona de la segona volta, en la que el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà dissabte a les 20.30 hores al Cerdanyola CH, club degà de l’hoquei estatal.

A la primera volta, el Cerdanyola va arrencar un empat a la pista coberta Cristina Clota, però el Congrés ve d’una gran victòria a la jornada anterior contra el Tona, l’equip que precisament va guanyar la Copa Generalitat. El Congrés és ara vuitè a la classificació empatat a 27 punts amb el Caldes, setè, mentre el Cerdanyola, catorzè amb 13, està en posició de descens.

Entre els 21 equips del CP Congrés que tenen partit aquesta setmans (10 a casa i 11 fora) hi ha els altres dos sèniors. El de Primera Catalana, sisè del grup A, rebrà a casa al Cassanenc, segon classificat (19.15 h), mentre el de Segona Catalana, vuitè del grup D, també jugarà a casa contra el Barcino A, que és novè a tres punts (16.15 h).

Aquest dissabte es juguen 13 partits (5 a casa i 8 fora) i diumenge 6 (4 a casa i 2 fora, encara que el de l’Aleví B a Lloret finalmente s’ha ajornat).

L’únic equip que ja ha jugat aquesta setmana és el dels Veterans A, que dimecres va empatar a casa amb el Vilanova (4-4), mentre els Veterans B no van poder jugar divendres a la pista del Montbui perquè l’àrbitre no es va presentar.

Partits d’aquesta setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023