El Tona, que la setmana passada va perdre contra el CP Congrés, aixeca la Copa Generalitat

El Prebenjamí A és l’únic dels cinc equips de Preferent que guanya aquest cap de setmana

29/01/2017Amb motiu de la celebració de la Copa Generalitat a Sant Sadurní d’Anoia, aquest cap de setmana no hi ha hagut competició sènior a la Federació Catalana de Patinatge. Però malgrat no haver pogut classificar-se per jugar-la, el primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha seguit amb interès la Copa Generalitat, en la que hi participaven els quatre primers equips al final de la primera volta.

El guanyador final va ser l’HP Tona, que a la final es va imposar per faltes directes al Noia Freixenet després que el partit i la prórroga van acabar amb un empat (4-4). Curiosament, el Tona era l’únic dels quatre equips que han jugat aquesta competició als que el Congrés havia guanyat a la primera volta, i ho va fer precisament la setmana anterior, quan l’equip osonenc va caure per 3-2 amb un gol de Marc Calvache a 35 segons del final.

Malgrat no jugar cap dels tres sèniors, aquest cap de setmana sí que ho han fet uns altres tretze equips del CP Congrés, que han obtingut un balanç de cinc victòries, un empat i set derrotes.

Entre els que han guanyat, destaca el Prebenjamí A, que aquest diumenge ha derrotat per 1-3 al Cornellà i és tercer del seu grup de Preferent del Campionat Territorial de Barcelona. Els altres quatre equips de la base del club que juguen a Preferent han perdut els seus partits aquest cap de setmana: els Alevins A i B, el Benjamí B i l’Iniciació A. Pel que fa als equips que juguen la Copa Barcelona o la Copa Federació, cal destacar l’Infantil A, que va líder del seu grup amb un ple de tres victòries, i la primera victòria de l’Infantil B.

Aquests han estat els resultats:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023