Una setmana amb 20 partits pels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, però només sis a casa

El Nacional Catalana rep aquest dissabte al Tona (16.15 h), tercer classificat, i el Segona Catalana juga la primera eliminatòria de la Copa contra l’Arenys de Mar (12.45 h)

20/01/2017

Entre els 20 partits que aquesta setmana juguen els equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou destaquen els que els sèniors de Nacional Catalana i de Segona Catalana tindran aquest dissabte a casa.

El Nacional Catalana, vuitè classificat al final de la primera volta, rebrà al Tona, tercer, un equip molt compacte que s’ha classificat per jugar la Copa Generalitat la propera setmana a Sant Sadurní d’Anoia i també un dels aspirants a pujar a Primera espanyola. L’equip d’August de Nòbregas, però, el va sorprendre arrencant un empat a Osona a la primera jornada i aquest dissabte vol repetir la sorpresa a casa (16.15 h).

El Segona Catalana, també vuitè del grup D amb 22 punts, jugarà per la seva banda la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga de la categoria contra l’Arenys de Mar, rival que és sisè al mateix grup amb quatre punts més. La primera eliminatòria es juga a partit únic a la pista del pitjor classificat i el guanyador s’enfrontarà a la segona contra el vencedor de l’encontre entre el Capellades i el Bigues i Riells. La Copa de la Lliga de Segona Catalana la juguen els 64 millors equips de la categoria al final de la primera volta i s’hauran de superar tres eliminatòries per arribar a la Final a 4, que tindrà lloc el 14 de maig.

El tercer equip sènior del nostre club jugarà dissabte a les 18.45 h a la pista del CP Taradell, equip que ocupa la penúltima posició del grup A amb 10 punts, 15 menys que el Congrés, que és setè amb 25.

La setmana pels equips del CP Congrés va començar dimecres amb el partit que van jugar a casa els Veterans A contra el Cuatro Vientos de Blanes (0-3) i acabarà diumenge a les 16.00 h amb els que el Benjamí A ha de jugar a Bigues i Riells i l’Aleví B a Sant Cugat. Aquest dissabte hi haurà cinc partits a casa, el primer d’ells el del Prebenjamí A contra el CP Manlleu B a les 9.30 h.m I també destaca el que l’equip d’Escola, que juga la lliga del Consell de l’Esport Escolar, jugarà a les 9.00 h d’aquest dissabte a la pista dels veïns del CPI La Sagrera.

Aquests són tots els partits de la setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023