El balanç global del cap de setmana: és de 8 victòries, 2 empats i 7 derrotes

16/01/2017

Diumenge 15 de gener els nostres equips van jugar els últims vuit partits del cap de setmana, que van completar els 17 programats aquesta jornada. I entre ells ho va fer el sènior de Primera Catalana, que va obtenir una important victòria per 3-5 a la pista del CH Lloret en un partit molt igualat que no es va decidir fins als últims instants.

 L’equip dirigit per Dani Setién se’n va anar al descans amb un empat a dos després de remuntar un 0-1 i a la segona part es va posar dues vegades per davant fins que Yeray Cebrian va sentenciar la victòria del Congrés a 58 segons del final.

 Pel Congrés van jugar Àlex López, Miquel Sánchez, Marc Escribà, Pau Aparicio, Yeray Cebrian, Santi Ariza, Martí Ferrer, Pol Perpinyà i Albert Mèlich. Els autors dels gols van ser Cebrian (2), Escribà (2) i Ariza.

 Dels 17 partits jugats el cap de setmana, el equips del Congrés en van guanyar 8, en van empatar 2 i en van perdre 7.

 Aquests són tots els resultats:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn