El Lleida Llista, rival del Nacional Catalana del CP Congrés-la Sagrera Es Mou aquest dissabte

Els equips del nostre club jugaran 17 partits aquest cap de setmana, 10 d’ells a casa

14/01/2017

Després de l’avanç del cap de setmana de Reis, els equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou jugaran aquest cap de setmana un total de 17 partits, 10 a casa i 7 fora, 9 d’ells dissabte i 8 més diumenge. Entre els de casa destaca el sènior de Primera Nacional Catalana, que rebrà el Lleida Llista en l’última jornada de la primera volta ja sense opcions de classificar-se per la Copa Generalitat encara que si les tindrà el rival.

El partit del Nacional Catalana serà a les 16.15 h de la tarda d’aquest dissabte i una victòria podria permetre als homes d’August de Nòbregas tornar a ficar-se entre els vuit primers de la categoria. Després de la derrota de la passada jornada a Taradell (6-2), el Congrés és novè amb 21 punts, mentre que el Lleida, el seu rival, és cinquè amb 25 a només un del Capellades i encara té opcions d’acabar quart al final de la primera volta i classificar-se per la Copa Generalitat.

Els altres dos equips sèniors juguen fora. El de Segona Catalana, setè del grup D, ho farà aquest dissabte a la pista del Palau de Plegamans, equip que el precedeix a la classificació, mentre que el de Primera Catalana, vuitè del grup A, visitarà diumenge al Lloret, onzè a cinc punts.

A casa es jugaran 10 partits, 6 aquest dissabte i 4 diumenge per la tarda. Aquí teniu el quadre de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023