Torna la lliga amb un partit important del Nacional Catalana a Taradell i tres super-duels a casa

Aquest dissabte per la tarda torna la competició per a cinc equips del club i el Alevins A i B juguen entre ells a casa

06/01/2017

Amb els torrons i el tortell de reis encara a l’estómac, els tres equips sèniors del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou i els Alevins A i B, que s’enfronten en un duel fraternal a la primera jornada del seu grup de Preferent de la segona fase, tornen aquest dissabte a la competició.

El primer equip sènior de Nacional Catalana és  l’únic dels cinc equips del club que reprenen la competició que no jugarà a casa. Ho farà a les 18.00 h a la pista del Taradell, el tercer classificat, on buscarà una  victòria que el deixi amb opcions d’acabar entre els quatre primers al final de la primera volta, que tancarà la següent jornada a casa contra el Lleida Llista, i classificar-se així per la Copa Generalitat.

L’empresa no és fàcil, però l’equip dirigit per August de Nòbregas, que és setè amb 21 punts, té opcions matemàtiques  d’entrar a la Copa Generalitat, perquè és a només dos de la quarta plaça. Però per fer-ho ha de guanyar els dos partits que li queden i esperar que almenys en perdin un el Caldes i el Capellades, que són quart i cinquè i en tenen 23, mentre el Lleida, sisè i rival a l’última jornada, en té 22. El primer pas és guanyar a Taradell, on el Congrés ja ho va fer fa dues temporades (2-3) i la passada hi va empatar (3-3).

Els altres quatre equips juguen a casa, encara que dos d’ells, els Alevins A i B, que entrenen Fèlix Ayorinde i Uri Palomeras, ho faran entre si mateixos en un duel fraternal de la primera jornada del grup de Preferent de la segona fase en el que el sorteig els va emparellar. El duel serà a les 17.45 h, entre els partits dels altres dos equips sèniors contra rivals complicats. El de Segona Catalana jugarà a les 16.15 h contra el Martinenc, segon del grup D, i el de Primera Catalana a les 19.15 h contra el Manlleu, també segon del grup A.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023