Exhibició ofensiva del CP Congrés-La Sagrera Es Mou contra un Olot superat (9-2)

El Nacional Catalana signa una golejada, el Primera i el Segona Catalana perden els seus partits i la base juga eliminatòries

17/12/2016

El 9-2 final ho diu tot. Malgrat tornar a tenir baixes –en aquesta ocasió de Marc Calvache i David Salelles–, el primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha passat aquest dissabte per sobre del CPH Olot, que ha acabat abaixant els braços davant de la superioritat de l’equip groc i negre en el partit de la 13a jornada de la lliga de Nacional Catalana.

Dos gols a la recta final de la primera part, un de Marc Aubets a 4’24” del descans i un altre d’Uri Morell a només cinc segons de la botzina, han encarrilat la victòria de l’equip dirigit per August de Nòbregas, que ha tingut moltes ocasions per marxar al vestidor amb un marcador més ampli, ja que el propi Marc Aubets ha fallat un penal al primer minut de joc i el porter visitant, Gil Danés, ha fet força aturades de mèrit.

Als tres minuts de la represa, però, l’Olot ha aprofitat una errada defensiva del Congrés per reduir distàncies i, un minut després del 3-1 que Jordi Arboix ha marcat de penal, Lluc Jiménez ha respost amb el 3-2 també de pena màxima. Però a partir d’aquest moment han arribat els millors minuts del Congrés, que s’ha descabellat amb un joc de tiralínies i una exhibició ofensiva en la que ha brillat tot l’equip, però especialment Jordi Arboix i Albert Aubets, que han signat dos ‘hat-trick’, mentre Martí Ferrer ha marcat el gol restant.

A manca del Cerdanyola-Lleida Llista, que es juga aquest diumenge, el Congrés és sisè a la classificació amb 21 punts, a només dos del quart i el cinquè, el Caldes, que ha golejat al Masquefa (2-6), i el Capellades, que ha perdut a Piera (4-3), els dos equips que marquen la frontera de la classificació per la Copa Generalitat a dues jornades del final de la primera volta. La següent jornada el Congrés visitarà la pista del Taradell, tercer classificat.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 9 (2 i 7): Àlex López, Marc Aubets (1), Jordi Arboix (3, 1p), Martí Ferrer (1), Uri Morell (1), Albert Aubets (3), Pol Perpinyà i Bernat Montseny
CPH Olot, 2 (0 i 2): Pau Flores, Adrià Piera (1), Tomàs Marcé, Roger Saladrigues, Marc Torra, Lluc Jiménez (1), Ferran Sacrest, Marc Moya i Bernat Grauvilardell.

Gols: 1-0, Marc Aubets, 21’; 2-0, Morell, 24’55” (descans); 2-1, Piera, 28’; 3-1, Arboix (p), 31’; 3-2, Jiménez (p), 32’; 4-2, Albert Aubets, 35’; 5-2, Arboix, 39’; 6-2, Albert Aubets, 42’; 7-2, Ferrer, 43’; 8-2, Albert Aubets, 45’; 9-2, Arboix, 47’

Àrbitre: Targetes blaves a Lluc Jiménez i l’entrenador de l’Olot, Gerard Pujol.

DERROTES DEL PRIMERA I EL SEGONA CATALANA

Els sèniors de Primera i Segona Catalana, per la seva banda, han perdut els seus partits, un com a visitant i l’altre com a local. El que més a prop ha estat de la victòria és el Primera Catalana, que ha caigut a la pista del Jonquerenc per 8-7 un partit en el que s’ha avançat amb un gol de Marc Escribà però en el que el rival ha estat més afortunat amb alguns gols de rebot, però també intens. Els gols del Congrés els han marcat Sergi López (3), Marc Escribà (2), Santi Ariza i Miquel Sánchez. El Segona Catalana, per la seva banda, ha perdut per 2-5 a casa contra el Barberà.

ELIMINATÒRIES DE LA BASEAl marge dels sèniors, set dels nostres equips també han jugat aquest dissabte els partits d’anada de les eliminatòries d’accés als grups de Preferent de la segona fase i aquest diumenge jugaran la tornada. Aquests han estat els resultats de l’anada:
JMJ-Prebenjamí A 0-3
Mollet-Benjamí B 2-7
Sant Josep SS A-Aleví A 6-5
Aleví B-Olesa 10-0
Infantil A-Manlleu C 2-3
Juvenil A-Sentmenat B 2-5
Juvenil B-SHUM A 3-4

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023