El Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rep aquest dissabte a l’Olot

Set equips de la base juguen dissabte i diumenge les eliminatòries per entrar als grups de Preferent a la segona fase

16/12/2016

Després de tres setmanes sense guanyar (derrota per 5-3 contra el Noia, 4-4 a casa amb el Capellades i 5-1 a la pista del Caldes), el primer equip del Club Patí Congrés buscarà aquest dissabte la victòria contra el CPH Olot en el partit de la 13ª jornada de la lliga de Nacional Catalana que jugarà a les 17.00 h a la nostra Pista Coberta Cristina Clota.

L’Olot, que és desè a dos punts del Congrés (7è), ve de dues derrotes consecutives a les pistes del Lleida Llista i el Tona, però sempre ha estat un equip difícil de derrotar, com ja va demostrar la passada temporada, en la que va arrencar un empat (1-1).

El sènior de Primera Catalana, por la seva banda, visitarà al Jonquerenc, setè a dos punts del Congrés, que és cinquè, a la recerca de la seva segona victòria a fora. Serà el segon partit consecutiu que l’equip de Dani Setién jugarà com a visitant, ja que l’anterior jornada ho va fer a Malgrat, on va arrencar un empat.

El Segona Catalana, por últim, jugarà a casa (12.45 h) contra el Barberà, quart classificat amb 25 punts, sis més que el Congrés, que és setè.

Els Veterans, per la seva banda, ja han jugat aquesta setmana i tots dos han guanyat. El B ho van fer dimecres a casa contra el Vilanova (8-6) i el A dijous a la pista del Cerdanyola (1-2).

ELIMINATÒRIES A LA BASE

Set equips de la base del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou lluitaran aquest cap de setmana per classificar-se per als grups de Preferent de les seves respectives categories a la segona fase i unir-se així al Prebenjamí d’Iniciació A, que ja s’hi va classificar com a primer de grup perquè en aquesta categoria no es juguen eliminatòries.

Només en categoria Júnior el CP Congrés no tindrà cap representant a les eliminatòries, que es jugaran a doble partit d’anada i tornada dissabte i diumenge, mentre que en Juvenils i Alevins en tindrà dos i en Prebenjamins, Benjamins i Infantils, un.

Tres d’ells jugaran el primer partit dissabte a casa i diumenge a fora. El Prebenjamí A, que va ser primer del grup 11 a la primera fase, s’enfrontarà al Jesús Maria i Josep, tercer del grup 15. El Benjamí B, segon del grup 13, jugarà contra el Mollet, tercer del grup 7. I l’Aleví A, primer del grup 21, s’enfrontarà al Sant Josep de Sant Sadurní B, tercer del grup 19.

Els altres quatre començaran dissabte a casa i diumenge jugaran fora. L’Aleví B, segon del grup 6, s’enfrontarà a l’Olesa, també segon del grup 15. L’Infantil A, segon del grup 16, també jugarà contra un altre segon, el Manlleu C. El Juvenil B, segon del grup G, ho farà contra el SHUM A, també segon del grup E. I el Juvenil A, quart del grup N, s’enfrontarà al Sentmenat B, primer del grup O.

La passada temporada el CP Congrés va classificar sis equips per als grups de Preferent entre totes les categories.

Aquest és el quadre de partits del cap de setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023