Clara derrota del Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a Caldes

El primer equip sènior perd per 5-1 i s’allunya de les quatre primeres posicions, que donen accés a jugar la Copa Generalitat

11/12/2016

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut aquest diumenge per un clar 5 a 1 el partit de la 12a jornada de la lliga de Nacional Catalana que ha jugat a la pista del CH Reacam Làser Caldes i ha desaprofitat una oportunitat d’enganxar-se al grup d’equips que lluiten per acabar entre els quatre primers, del qual ha quedat despenjat.

Malgrat que el Caldes s’ha avançat en el marcador amb dos gols de Ferran Esteo en els primers sis minuts, el Congrés s’ha tornat a posar dintre del partit a mig minut del descans, quan Jordi Arboix ha arcat el 2-1 amb el que s’ha arribat al final del primer temps.

La reacció, però, no ha arribat a la segona part, en la que el Caldes, amb un tercer gol d’Esteo i el primer de Pablo Ricart, ha plasmat en el marcador la seva superioritat (4-1) quan encara quedaven 14 minuts pel final. Però David Salelles, aturant una directa després de la desena falta d’equip i posteriorment un penal, he evitat que la sangria fos més gran.

L’entrada del juvenil Pol Perpinyà ha donat una mica d’aire fresc  a l’equip a vuit minuts del final, però el Caldes ha marcat el cinquè gol per mitjà de José López a manca de tres i el partit ha quedat vist per sentència.

El Congrés es queda doncs amb 18 punts a la classificació, provisionalment en la setena posició a manca d’alguns partits, a cinc de la quarta plaça que ocupa el Capelllades i que marca la classificació per jugar la Copa Generalitat al final de la primera volta. A la propera jornada, l’equip dirigit per August de Nòbregas rebrà a casa a l’Olot B-Sensibleen partit que es jugarà dissabte dia 17 a les 17.00 hores.

Fitxa tècnica

Recam Làser Caldes, 5 (2 i 3): Víctor Sierra, Antoni Ganella, Marcos Blanqué, Ferran Esteo (3), Aleix Pastor, José López (1), Pablo Ricart (1), David García i Héctor Álava

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (1 i 0): David Salelles, Marc Aubets, Martí Ferrer, Jordi Arboix (1), Oriol Morell, Marc Calvache, Albert Aubets, Pol Perpinyà i Àlex López

Gols: 1-0, Esteo 3’; 2-0, Esteo 6’; 2-1, Arboix 24’ (descans); 3-1, Esteo 32’; 4-1, Ricart 36’; 5-1, López 46’

Àrbitre: Antonio Gómez. 8 faltes el Caldes i 13 el Congrés

EL FEM16 ESTRENA EL CASELLER DE VICTÒRIES

Aquest diumenge també ha començat la segona fase de la categoria Fem16, en la que el nostre equip femení ha obtingut la primera victòria de la temporada contra el Vilassar (2-1) a la Copa Federació. Les noies entrenades per Toni Ventura no ho han tingut fàcil, ja que el Vilassar ha estat un gran rival i el partit no s’ha decidit fins el final.


TOTS ELS RESULTATS

El cap de setmana s’ha saldat amb cinc victòries, un empat i sis derrotes i cinc equips classificats per les eliminatòries d’accés a la segona fase del Campionat de Catalunya de les categories base (Juvenils A i B, Infantil A i Alevins A i B), que s’uneixen als tres que ja ho havien aconseguit en les del Campionat Territorial de Barcelona (Benjamí B, Prebenjamí A i Iniciació A, aquest directament per Preferent perquè en aquesta categoria no hi ha eliminatòries). Aquí teniu tots els resultats:I si voleu recuperar les cròniques dels partits dels sèniors de Primera i Segona Catalana, aquí les teniu:

EMPAT DEL PRIMERA CATALANA I VICTÒRIA DEL SEGONA

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023