Sis equips més de la base del club ja tenen assegurada la seva presència en les eliminatòries (un Prebenjamí, un Benjamí, dos Alevins, un Infantil i un Juvenil)

04/12/2016

El Prebenjamí d’Iniciació A s’ha convertit aquest passat cap de setmana en el primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou classificat per a un grup de Preferent, en el seu cas del Campionat Territorial de Barcelona de la seva categoria.

Amb dues victòries el mateix dia contra els Jesuïtes de Sarrià i el Prat B, l’Iniciació A es va assegurar el primer lloc del seu grup, en el que va acabar invicte en vuit partits, a manca d’una jornada en la que descansarà, i per tant la classificació directa per a un dels quatre grups de Preferent, ja que en aquesta categoria no hi ha eliminatòries.

El Prebenjamí A i el Benjamí B, per la seva banda, s’han classificat per jugar les eliminatòries a doble partit d’accés a Preferent després d’acabar primer i segon dels seus grups de la primera fase, respectivament. El Prebenjamí A, a més, ho ha aconseguit guanyant els deu partits que ha jugat, mentre que el Benjamí B només n’ha perdut un.

Pal que fa als equips que juguen el Campionat de Catalunya, a manca d’una jornada per acabar la primera fase n’hi ha quatre més de classificats per les eliminatòries d’accés a Preferent: els Alevins A i Bl’Infantil A i el Juvenil B. L’Aleví A ho farà com a primer de grup si en l’última jornada empata a Sitges i sinó com a segon, la mateixa plaça que ocuparà l’Aleví B faci el que faci a la darrera jornada contra el líder Vilafranca a casa. L’Infantil A ho farà com a segon o tercer del seu grup, posició que dependrà del resultat que faci el proper cap de setmana a la pista de l’Horta, que ara és tercer a tres punts i a la primer volta va perdre d’un a la nostra pista. I el Juvenil B, per últim, també ho farà com a segon de grup si guanya, empata o perd d’un a casa contra el SHUMa l’última jornada i sinó com a tercer.Només en categoria Júnior i en Fem16, l’única femenina en la que competeix, no hi haurà cap equip del Congrés lluitant pels grups de Preferent.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn