Iniciació A, primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou classificat per Preferent

Sis equips més de la base del club ja tenen assegurada la seva presència en les eliminatòries (un Prebenjamí, un Benjamí, dos Alevins, un Infantil i un Juvenil)

04/12/2016

El Prebenjamí d’Iniciació A s’ha convertit aquest passat cap de setmana en el primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou classificat per a un grup de Preferent, en el seu cas del Campionat Territorial de Barcelona de la seva categoria.

Amb dues victòries el mateix dia contra els Jesuïtes de Sarrià i el Prat B, l’Iniciació A es va assegurar el primer lloc del seu grup, en el que va acabar invicte en vuit partits, a manca d’una jornada en la que descansarà, i per tant la classificació directa per a un dels quatre grups de Preferent, ja que en aquesta categoria no hi ha eliminatòries.

El Prebenjamí A i el Benjamí B, per la seva banda, s’han classificat per jugar les eliminatòries a doble partit d’accés a Preferent després d’acabar primer i segon dels seus grups de la primera fase, respectivament. El Prebenjamí A, a més, ho ha aconseguit guanyant els deu partits que ha jugat, mentre que el Benjamí B només n’ha perdut un.

Pal que fa als equips que juguen el Campionat de Catalunya, a manca d’una jornada per acabar la primera fase n’hi ha quatre més de classificats per les eliminatòries d’accés a Preferent: els Alevins A i Bl’Infantil A i el Juvenil B. L’Aleví A ho farà com a primer de grup si en l’última jornada empata a Sitges i sinó com a segon, la mateixa plaça que ocuparà l’Aleví B faci el que faci a la darrera jornada contra el líder Vilafranca a casa. L’Infantil A ho farà com a segon o tercer del seu grup, posició que dependrà del resultat que faci el proper cap de setmana a la pista de l’Horta, que ara és tercer a tres punts i a la primer volta va perdre d’un a la nostra pista. I el Juvenil B, per últim, també ho farà com a segon de grup si guanya, empata o perd d’un a casa contra el SHUMa l’última jornada i sinó com a tercer.Només en categoria Júnior i en Fem16, l’única femenina en la que competeix, no hi haurà cap equip del Congrés lluitant pels grups de Preferent.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023