Una Patinada Popular solidària i reivindicativa tenyeix la Sagrera de groc i negre

La jornada va acabar amb un partit d’hoquei patins femení en el que es va llegir un manifest contra la violència de gènere envers les dones

28/11/2016La 5a Patinada Popular de la Sagrera, organitzada pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou, va tenyir aquest diumenge de groc i negre els carrers del barri amb una passejada lúdica amb patins que va acabar a les instal·lacions del nostre club, on els participants van poder gaudir de moltes activitats i un partit femení en el que el nostre Fem16 es va imposar per 2-1 al Palau de Plegamans.

Amb motiu de la Festa Major del barri, uns 200 patinadors de totes les edats, especialment joves, van fer un recorregut lúdic des de la plaça Masadas fins a l’Escola Pegaso, on a l’arribada van poder continuar patinant, fer un pica-pica popular i recaptar diners per una causa solidària com és la investigació a l’Hospital Sant Joan de Déu de la síndrome de Duplicació Mecp2, una malaltia genètica que té l’Aitor, un nen i veí de la Sagrera pel qual fa dos anys que es mobilitza tot el barri a través de l’associació La Sagrera Es Mou.

La Patinada, en la que s’hi va deixar veure el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, va acabar amb un partit femení d’hoquei abans del qual la presidenta del CP Congrés, Cristina Clota, va llegir un manifest contra la violència de gènere envers les dones, campanya a la que la nostra entitat s’havia adherit i per la que tots els equips del club van portar un llaç lila a les samarretes en els partits que van jugar durant el cap de setmana.

En aquest enllaç teniu l’àlbum de fotos de la Patinada

ALBUM DE FOTOS (Cliqueu)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023