El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, de Festa Major contra el Folgueroles

El partit que l’equip sènior de Nacional Catalana juga aquest dissabte contra l’equip osonenc (17.45 h) forma part del programa de les festes del barri

18/11/2016

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest dissabte a casa al CP Folgueroles (17.45 h) en un partit de la 9a jornada de la lliga de Nacional Catalana que forma part del programa oficial de la Festa Major de la Sagrera i en el que hi haurà un trofeu en joc per al guanyador.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que en l’anterior jornada va golejar el Sentmenat a domicili (4-8) i és cinquè amb 14 punts, buscarà la seva tercera victòria consecutiva contra un rival que ocupa la tretzena posició amb 6. El Congrés, que està a només dos punts de la quarta plaça que al final de la primera volta dona accés a jugar la Copa Generalitat, ja no comptarà en aquest partit amb l’argentí Pablo Amado, que aquesta setmana ha fitxat pel RHC Lyon de la N1 Elite francesa, i tampoc podrà jugar Marc Calvache, encara amb problemes físics, ni amb Alex López, a qui li han caigut dos partits de sanció per la vermella que va veure a Sant Just i només en va complir un.

El Primera Catalana, a Andorra

El del Nacional Catalana serà un dels tretze partits que els equips del CP Congrés jugaran aquest dissabte, entre ells el del Segona Catalana a casa contra el Prat (16.15 h). Aquesta setmana ja han jugat els Veterans B, que dimecres van obtenir una sorprenent però meritòria victòria contra el Barça (7-5), els Veterans A van ajornar dilluns el seu partit a la pista del Montbui, i aquest divendres el sènior de Primera Catalana juga el partit ajornat de la 6a jornada a Andorra (21.45 h)en el que, si guanya, pujarà al tercer lloc de la classificació.

El Primera Catalana farà doblet aquest cap de setmana, ja que diumenge els nois de Dani Setién jugaran a casa contra La Garriga (12.40 h) l’últim dels quatre partits programats. El partit que el Júnior jugarà a les 19.30 h a la pista de l’Horta A tancarà el cap de setmana.

Aquest és el programa de partits per al cap de setmana, al que cal afegir també un amistós que el Fem16 jugarà aquest divendres a Malgrat.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023