El CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana reb aquest dissabte al CP Riudebitlles

Els altres dos sèniors de Primera i Segona Catalana també juguen a casa en un cap de setmana amb 18 partits

04/11/2016

Després de l’ensopegada de dissabte passat en la seva visita a l’HC Sant Just, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou intentarà retrobar-se amb la victòria en el partit de la setena jornada de la lliga de Nacional Catalana que aquest dissabte (17.45 h) l’enfrontarà al CP Riudebitlles a la Pista Coberta Cristina Clota de l’Escola Pegaso.

Malgrat que encara no coneix la victòria i ocupa el penúltim lloc a la classificació amb només dos empats en sis partits, el Riudebitlles serà un rival perillós, ja que després de treure un punt en el seu debut a la difícil pista del Capellades i igualar a casa contra el Caldes, ha encadenat quatre derrotes consecutives i arribarà amb fam. El Congrés, per la seva banda, tindrà la important baixa del porter Àlex López després de la targeta vermella que va veure en el partit contra el Sant Just.

El partit del sènior de Nacional Catalana contra el Riudebitlles serà un dels divuit partits que els equips del CP Congrés jugaran aquest cap de setmana, vuit d’ells a casa. El duel entre l’Aleví B i el Sant Just obrirà aquest dissabte la roda (9.00 h) que diumenge tancarà el sènior de Primera Catalana contra el Vilassar (11.30 h) després del debut de l’Escola contra el JMJ a la lliga del Consell de l’Esport Escolar. L’altre equip sènior del club, per la seva banda, jugarà dissabte a les 16.15 h a casa contra el Laietà.

Els altres deu partits seran fora. L’Aleví A serà el primer en fer-ho aquest divendres a la pista del Castellar A (20.45 h), dissabte n’hi haurà set més i diumenge tancaran la jornada el Fem16 a Mataró (10.00 h) i el Prebenjamí B a la pista del Corbera C (11.00 h).

Aquesta és la graella de partits del cap de setmana.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023