Ens n’anem d’estada a Bellver de Cerdanya!

Des d’aquest dijous fins diumenge dia 4, 40 jugadors i jugadores del nostre club faran esport i salut en un entorn natural idílic

31/08/2016Per tercer any consecutiu, 40 jugadors i jugadores del Club Patí Congrés, acompanyats per cinc entrenadors i monitors, participaran de l’1 al 4 de setembre a l’estada de Bellver de Cerdanya, que organitza el nostre club. Com en les dues primeres edicions, l’estada tindrà lloc en un doble escenari, ja que els nostres jugadors i jugadores estaran allotjats al Càmping Solana de Segre i faran dues sessions d’entrenament diàries al Poliesportiu Municipal de Bellver de Cerdanya

Des de dijous dia 1 de setembre, els nostres jugadors i jugadores conviuran en un ambient natural i saludable fent allò que més els agrada, que es jugar a hoquei, juntament amb moltes altres divertides activitats, i el cap de setmana s’hi afegiran les famílies que vulguin. I diumenge dia 4, per tancar l’estada, s’organitzaran cinc partits contra diferents rivals (3 equips del CH Cadí, 1 del CP Vic i 1 del HC Andorra). L’estada acabarà amb un dinar de germanor al càmping amb tots els jugadors i jugadores, els entrenadors i les seves famílies.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023