El Primera Catalana també guanya en una bona jornada pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El segon equip sènior del club remunta un 0-2 al Taradell i s’imposa amb patiment per 3-2

25/09/2016

Si divendres el CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana va debutar a la lliga amb un empat a la difícil pista del Tona (4-4), aquest diumenge els altres dos sèniors del nostre club ho han fet amb dos resultats de signe diferent: el Primera Catalana ha guanyat per 3-2 a casa el CP Taradell i el Segona Catalana ha perdut a la pista del Martinenc per 9-4.

La victòria del Primera Catalana ha estat molt patida perquè Pol Casellas i Miquel Roca han avançat el Taradell a la primera part, que ha acabat 0-2, i a la segona ha remuntat el Congrés amb gols de Marc Escribà, Pau Aparicio i Marc Calvache, aquest últim de falta directa a manca de 9 minuts. I després ha tocat patir, perquè el Taradell ha disposat d’una directa, que Guillem Roca ha enviat al pal, i un penal, que Albert Mèlich li ha aturat al mateix jugador, i a les acaballes del partit Marc Calvache i Pau Aparicio han desperdiciat un altre penal i una directa.

El Segona Catalana, en canvi, no ha tingut cap opció contra el Martinenc, que s’ha mostrat molt superior i l’ha guanyat per 9-4.

FITXA TÈCNICA 1a CATALANA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (0 i 2): Albert Mèlich, Marc Escribà (1), Marc Calvache (1), Pau Aparicio (1), Santiago Ariza, Martí Ferrer, Marc Tapounet i Xavi Valero (ps)
CP Taradell, 2 (2 i 0): Aleix Morera, Pol Casellas (1), Guillem Roca (1), Pol Codinachs, Ferran Ylla, Pau Carbonell, Eloi Mas, Ignasi Vilà i Miquel Corchs (ps)
Gols: 0-1, Casellas, 3’; 0-2, Roca, 24’ (descans); 1-2, Escribà, 31’; 2-2, Aparicio, 40’; 3-2, Calvache (fd), 41’
Àrbitre: Quim Navales: Targeta blava a Caselles
Faltes d’equip: 13 cada un

TOTS RESULTATS DE LA SETMANA

Acabada la setmana, el CP Congrés ha obtingut un bon balanç de 8 victòries, 2 empats i 5 derrotes en els 15 partits jugats entre divendres dia 23 i diumenge dia 25, la majoria dels quals corresponien a la primera jornada de competició.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023