El Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou tomba al Roda

Albert Mèlich, amb dos penals i una falta directa aturades, es converteix en l’heroi del partit

23/10/2016El sènior de Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que la jornada anterior havia patit una contundent derrota per 11-1 a la pista del Mataró, ha guanyat aquest diumenge per 6-3 al CP Roda un partit que ha començat perdent per 0-2. L’equip de Dani Setién ha remuntat a la segona part en una gran actuació global però especialment d’Albert Mèlich, que ha aturat dos penals i una falta directa.

Quan el Roda guanyava per 0-2 al minut 12 de partit i Mèlich ja havia aturat el seu primer penal, ningú no podia pensar com acabaria el partit. Però després que Marc Aubets escurcés diferències abans del descans, a la segona part el Congrés s’ha desmelenat i els gols han anat caient un darrere l’altre a la porteria visitant mentre Mèlich cintinuava amb la seva exhibició. Marc Aubets, de penal, ha fet el 2-2 als 30 segons de la represa, Santi Ariza ha marcat el 3-2 al minut 1 i Mèlich ha aturat el seu segon penal al 2. Això ha donat ales l’equip, i Marc Escribà, Pau Aparicio, de falta directa, i Sergi López han fet pujar el 6-2 al marcador a manca de 8 minuts.

Ni amb el 6-2, però, ha abaixat els braços el Roda, que ha fet ràpidament el 6-3 i encara ha tingut una directa a favor que ha aturat Mèlich i un penal que ha errat quan mancaven dos minuts pel final.

El partit del Primera Catalana ha estat un dels cinc que els equips del CP Congrés han jugat aquest diumenge. Només el JUvenil A, que ha golejat el Martinenc C a domicili (0-13), ha aconseguit guanyar, perquè l?iniciació B ha perdut a casa contra el Mataró (0-3), el Juvenil B a la pista del SHUM C per 4-2 i l’Aleví C a la del Martinenc A per 10-0.

Aquests han estat els resultats de la jornada, amb més derrotes que victòries.

En aquest enllaç podeu consultar la crònica de la victòria del Nacional Catalana dissabte contra el Ripoll

CRÒNICA NACIONAL CATALANA-RIPOLL

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023