Els Veterans A abusen dels B en el derbi

La Lliga Catalana comença amb un duel fraternal entre els dos equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou que els més gran resolen al seu favor

07/10/2016

La Pista Coberta Cristina Clota va viure aquest passat dimecres al vespre el primer derbi de la Lliga Catalana de Veterans entre els dos equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, que es va saldar amb la clara victòria dels A, els més veterans, sobre els B, els més joves. El resultat final (3-12) ho diu tot.

Els A, que afronten ja la seva sisena temporada al grup A, el dels millors equips, van tirar de galons, de veterania i d’experiència i des del primer moment es van mostrar superiors contra uns B que van pagar la novatada de l’estrena de categoria.

Després de posar-se ràpidament per davant en el marcador (0-3), els A, que jugaven com a visitants, van arribar al descans amb quatre gols d’avantatge (2-6) i a la segona part van ampliar-la fins els nou finals sense deixar de prémer l’accelerador fins que faltaven pocs minuts pel final. “Un derbi és un derbi i calia marcar el terreny”, van dir els guanyadors. “Els hem donat peixet perquè ens reservàvem per quan juguem contra el Barça”, van contestar els perdedors.

El 8 de febrer de 2017, a la segona volta de la Lliga, tindrem la revenja.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023