El Club Patí Congrés mostra la seva força al Trofeu la Diada

La selecció catalana guanya l’últim partit del torneig de presentació dels 21 equips d’hoquei del nostre club i els prop de 300 esportistes entre les dues seccions

11/09/2016

La selecció nacional catalana d’hoquei patins es va imposar per 3-6 al Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou en el partit que dissabte dia 10 va tancar el  V Trofeu la Diada i que, organitzat per la nostra entitat, va servir per presentar els 21 equips de la temporada 2016-17 i els prop de 300 esportistes del club entre les seves dues seccions.

El partit entre la selecció catalana, formada majoritàriament per jugadors de Primera Divisió espanyola, i el primer equip del CP Congrés, que milita a Primera Nacional Catalana, va ser l’últim dels 20 que es van jugar entre dissabte i diumenge, i va tenir força nivell. Malgrat les baixes d’Albert Aubets i Marc Calvache, el Congrés va plantar cara a la selecció catalana, que a la primera part es va mostrar molt superior (0-3) i a la segona, després de marcar el 0-4, va haver de forçar per evitar la remuntada de l’equip local, que es va posar 2-4 amb gols de Jordi Arboix i Uri Morell i va desperdiciar un penal per acostar-se encara més en el marcador. El jugador del Sant Feliu Aleix Vera, autor de tres gols, va marcar de falta directa el 2-5 a 8’50” del final, però l’argentí Pablo Amado va fer el 3-5 quan encara en quedaven 3’27” i va posar emoció al partit. El Congrés va errar una directa i un altre penal que va salvar el porter del Barça B Blai Roca i l’ex jugador local Uri Palomeras, que aquest any juga al CP Tordera, va sentenciar a 1’28” del final al marcar el definitiu 3-6.

Cal destacar que August de Nòbregas, entrenador del primer equip del CP Congrés, va fer debutar els juvenils Pol Perpinyà i Àlex Martínez, amb 16 i 15 anys, respectivament.

FITXA TÈCNICA
CP Congrés-La Sagrera Es Mou: Àlex López (David Salelles), Marc Aubets, Oriol Morell (1), Martí Ferrer, Pablo Amado (1), Jordi Arboix (1), Pol Perpinyà i Àlex Martínez
Selecció Catalana: Adrià Hernández (Blai Roca), Roger Valls, Aleix Vera (3), Jassel Oller (1), Oriol Palomeras (1), Marc Palazón, Oriol García, Aleix Pastor (1) i Josep Grima
Gols: 0-1, Vera, 3′; 0-2, Vera, 5′; 0-3, Pastor, 15′ (descans); 0-4, Oller, 28′; 1-4, Arboix, 34′; 2-4, Morell, 37′; 2-5, Vera (falta directa), 41′; 3-5, Amado, 47′; 3-6, Palomeras, 49′
Àrbitre: Lluís Serra

TROFEU SOLIDARI AMB LA SAGRERA ES MOU
Tota la recaptació del Trofeu la Diada, en el que no es van donar medalles ni copes, es va cedir a l’associació solidària La Sagrera Es Mou, una entitat que combat la probresa i l’exclusió social al barri de la Sagrera, amb la que aquesta temporada el Club Patí Congrés ha signat un acord de col·laboració. A la mitja part del partit entre la selecció catalana i el CP Congrés es van sortejar dos sticks cedits per Segundo Palo, dos lots de frankfurts i un pernil. El número agraciat amb el pernil va ser el 348. El guanyador, que no era a la pista en aquell moment, es pot posar en contacte amb l’adreça comunicaciócpcongres@gmail.com i li farem arribar.

RESULTATS DEL TROFEU
Divendres 9 de setembre
Aleví B-CP Vic C 7-3
Aleví A-CP Manlleu A 2-6
Infantil A-CP Manlleu A 0-8
Infantil B-HC Sant Just B 6-3
Juvenil A-CHP Sant Feliu Codines A 3-3
Juvenil B-CHP Sant Feliu Codines B 1-3
Fem 16-UE La Garriga 1-0
Veterans A-Veterans B 3-3

Dissabte 10 de setembre
Iniciació A-CH Mataró A 2-5
Iniciació B-CHP Sant Feliu Codines 1-5
Prebenjamí B-CHP Sant Feliu Codines 2-8
Prebenjamí A-CH Mataró A 7-7
Benjamí B-CH Mataró B 11-3
Benjamí A-CHP Sant Feliu Codines 4-2
Aleví C-FC Martinenc 6-5
2a Catalana-CH Ripollet 7-4
Júnior-CH Ripollet 1-5
1a Catalana-CH Ripollet 0-2
Nacional Catalana-Selecció Nacional Catalana 3-6

ALBUM DE FOTOS (Cliqueu aquí)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023