Un altre partit del nostre futur equip femení i gran èxit del Firem-nos

El Club Patí Congrés va completar un gran cap de setmana amb aquestes dues activitats

23/05/2016

Després del Trofeu Barrufets de dissabte dia 21, el diumenge dia 22 el Club Patí Congrés va viure un altre partit amistós del futur equip femení i la nostra entitat va participat amb un taller de patinatge al Firem-nos, la fira solidària que l’associació La Sagrera Es Mou va organitzar a la plaça Jardins d’Elx conjuntament amb els claustres de professors i les Associacions de Pares i Mares de les escoles Turó Blau, L’Estel, El Sagrer, La Pegaso i Congrés-Indians.

Les noies del futur FEM16 van perdre aquesta vegada amb el CP Manresa per 2-9, però totes van gaudir de l’experiència i van acabar fent un pica-pica de germanor amb les seves rivals, i al Firem-nos vam fer club i barri i vam fomentar el nostre esport ensenyant els més menuts a patinar i a jugar a hoquei.

Aquí teniu els enllaços amb les fotos de les dues activitats

FOTOS PARTIT FEM16

FOTOS FIREM-NOS

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023