Un altre dissabte d’emocions per al Club Patí Congrés

El Benjamí A queda eliminat al Territorial però goleja a la graderia i els sèniors de Nacional Catalana i Segona Catalana ho broden

07/05/2016

Aquest dissabte ha tornat a ser un dia d’emocions fortes pel Club Patí Congrés, que ha lluitat en diversos fronts, alguns amb més sort que altres i ha deixat el nom del club molt alt tant a dintre com a fora de la pista.

La creu ha estat pel Benjamí A, que malgrat dos bons partits contra l’Igualada (5-6) i el Cerdanyola (6-8) ha quedat eliminat del Campionat Territorial de la categoria que aquest cap de setmana es jugava al Pavelló Municipal de Can Xarau de Cerdanyola. Pel matí, l’equip ha protagonitzat una espectacular reacció després d’anar perdent per 0-6 contra l’Igualada a quatre minuts del final i ho ha acabat fent només per 5-6 i per la tarda el que ha reaccionat ha estat el Cerdanyola, que ha aixecat un 0-2 i un 2-4 per acabar imposant-se per 8-6.

Malgrat les derrotes, moltes gràcies Mikel, Ferran, Pau, Gabriel, Gaby, Jordi, Ignasi i Sergi, els prebenjamins que heu reforçat l’equip (Pepinillo, Guillem i Ari), els misters, Uri i Víctor, i el delegat, Albert. Les derrotes a la pista, però, s’han vist compensades per la golejada a la graderia, on el Club Patí Congrés ha tornat a donar una lliçó amb el suport de la incansable marea groga, que ha tornat a estar de 10.

Els dos sèniors, per la seva banda, han estat de traca i mocador. Amb dos gols d’Albert Aubets i Uri Morell, el Nacional Catalana ha arrencat un empat a la pista del Taradell (3-3), quart classificat, que ve a corroborar el bon final de temporada de l’equip. I el Segona Catalana ha guanyat per 4-7 a la pista del Vilassar i, després d’assegurar l’ascens la passada jornada, ha mantingut el liderat del grup A a només un partit del final.

També hem de ressaltar la victòria de l’Iniciació A per 1-2 a Caldes en el partit d’anada de la primera de les dues eliminatòries que hauran de superar per anar a la Trobada Final de la Copa Barcelona de la categoria.

En el quadre adjunt teniu tots els resultats d’aquest dissabte

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023