Acaba tercer de grup i a les 13.30 h d’aquest diumenge jugarà contra el Juneda B

01/05/2016El Club Patí Congrés A va empatar (2-2) contra l’Igualada A dissabte al vespre en l’últim partit del grup B del Campionat de Catalunya Aleví que es juga a Cambrils, resultat que li va donar el tercer lloc del grup B i la possibilitat de lluitar aquest diumenge per la cinquena plaça. El seu rival serà a partir de les 13.30 hores el Juneda B, tercer del grup A.

L’equip dirigit per Ferran Cussó va començar perdent per 2-0, pero abans d’acabar la primera part va reduir distàncies i a la segona va marcar el 2-2 que li va donar el tercer lloc per milor diferència de gols que el seu rival, que també havia perdut els dos primers partits. Molta sort Arnau i Roger Ventura, Arnau Layunta, Biel Perpinyà, Pau Alcázar, Hugo Fernández, David Campàs i el tres benjamins que reforcen a l’equip, Mikel Ordóñez, Ferran Gimeno i Jordi Cárdenas!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari