L’Aleví A acaba sisè al Campionat de Catalunya de Cambrils

A l’últim partit ha perdut per 1-4 contra el Juneda B

01/05/2016El nostre Aleví A ha perdut per 1-4 contra el Juneda B a l’últim partit i ha acabat finalment sisè al Campionat de Catalunya que des de divendres a diumenge s’ha celebrat a Cambrils. Moltes felicitats Arnau i Roger Ventura, Arnau Layunta, Biel Perpinyà, Pau Alcázar, Hugo Fernández, David Campàs, als tres benjamins que han reforçat l’equip (Mikel Ordóñez, Ferran Gimeno i Jordi Cárdenas), al ‘míster’ Ferran Cussó, a l’Uri Palomeras, que en aquest campionat ha estat el seu ajudant, al delegat Òscar Layunta i a tots els familiars i amics que els han donat suport.

El títol, finalment, se l’ha endut el Club Patí Manlleu després de guanyar per 3-1 al Cerdanyola a la final. Tercer ha estat el Vilassar, quart el Caldes, setè l’Igualada i vuitè el Calafell.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023