El Benjamí A i el Prebenjamí A ja saben els seus rivals per les finals

El 7 i 8 de maig a Cerdanyola i el 4 i 5 de juny a Sant Hipòlit de Voltregà

29/04/2016

Ja sabem els rivals i els horaris de les fases finals del Campionat Territorial de Barcelona de categoria Benjamí que el 7 i el 8 de maig es farà a Cerdanyola i el de categoria Prebenjamí que el 4 i el 5 de juny es farà a Sant Hipòlit de Voltregà. En categoria benjamí el Congrés A estarà en el grup B amb l’Igualada A i el Cerdanyola A i en Prebenjamins el Congrés A estarà en el C amb el Caldes B i el Caldes A.

Aquí teniu els enllaços

CAMPIONAT TBCN BENJAMÍ

CAMPIONAT TBCN PREBENJAMÍ

Per altra banda, el Prebenjamí d’Iniciació A també coneix el seu rival a la primera de les dues eliminatòries que haurà de jugar per a intentar anar a les finals de la Copa Barcelona de la categoria. El seu rival serà el Caldes B, contra el que jugarà l’anada a la seva pista el 8 de maig i la tornada el 14 de maig a la nostra.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023