Un cap de setmana amb quinze partits i amb risc de nevades

Els dos sèniors juguen fora, el Nacional Catalana dissabte a Olot i el Segona Catalana diumenge a Sant Just

27/02/2016

Després de la victòria dels Veterans B dimecres a casa contra el GEiEG (7-2) i la mínima derrota dels Veterans A divendres a Mollet (6-5), aquest dissabte els equips del Club Patí Congrés juguen un total d’onze partits, set a la Pista Coberta Cristina Clota i quatre a fora, i diumenge quatre més, tots fora.

El primer dels set partits a casa serà el del Benjamí A contra el SEK-Catalunya a les 10 del matí i l’últim el del Juvenil A contra el Noia C a les 17.15 hores, tos dos de Preferent com els dels dos Infantils (el B contra el Vic B a les 11.00 i l’A contra el líder, el Calafell A, a les 12.15) i el del Prebenjamí A contra el Sant Ramon B a les tres de la tarda.

L’altre equip del CP Congrés que juga a Preferent, l’Aleví A, visitarà aquest dissabte per la tarda l’Arenys de Munt A, mentre que els dos sèniors també jugaran fora. El de Nacional Catalana visitarà a les 18.15 hores la pista de l’Olot, on sortirà a la recerca d’una victòria a fora que no es produeix des del 20 de novembre, quan va guanyar a Caldes per 3-7. I el de Segona Catalana ho farà diumenge a la del Sant Just, un rival que a la primera volta va arrencar un empat de la Cristina Clota.

Alerta pel risc de nevades

Per altra banda, segons el Servei Meteorològic de Catalunya ha alertat que durant aquest el cap de setmana, especialment dissabte, hi haurà un important risc de nevades en cotes relativament baixes de fins a 400 o 500 metres. Per aquest motiu el Servei Català de Trànsit ha demanat la màxima precaució en els desplaçaments que s’hagin de fer per carretera.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023