Gran victòria del Segona Catalana a Arenys de Mar (2-3)

Els equips del CP Congrés n’han obtingut cinc, tres empats i sis derrotes en els catorze partits oficials d’aquesta setmana

14/02/2016

Cinc victòries, tres empats i sis derrotes ha estat el balanç dels 14 partits oficials que els equips del CP Congrés han jugat aquesta setmana. La victòria més destacada l’ha obtingut aquest diumenge el sènior de Segona Catalana, que s’ha imposat per 2-3 a la pista de l’Arenys de Mar, quart classificat, i segueix tercer a prop de les posicions d’ascens a un punt del segon, el Palau de Plegamans, i a dos del primer, el Ripollet.

També ha estat important la victòria del Prebenjamí A, que dissabte va guanyar l’Horta A en el duel entre els dos primers del seu grup de Preferent del Campionat Territorial de Barcelona i ara és líder en solitari. El Benjamí A, que es va imposar al Vilanova B al seu grup del Campionat Territorial de Barcelona, va ser l’altre equip de Preferent que va guanyar i és quart empatat amb el tercer. L’Infantil A va treure un empat de Cerdanyola al seu grup del Campionat de Catalunya i és tercer i l’Aleví A, que en va cedir un a casa contra el Caldes A després de remuntar un 0-3, és segon del seu. Els altres equips que aquesta setmana han guanyat han estat el Juvenil B i l’Aleví C, ambdós a la Copa Federació, mentre el Prebenjamí B ha tret un bon empat a la pista del Vilafranca a la Copa Territorial de Barcelona.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023