El CP Congrés de Nacional Catalana perd per la mínima a Capellades (5-4)

L’equip groc i negre ha arribat a dominar per 3-4 a la segona part en un altre partidàs d’Àlex López

13/02/2016

El Club Patí Congrés ha perdut aquest dissabte per 5-4 a la pista del Capellades un partit de la 18a jornada de Primera Nacional Catalana que ha arribat a dominar per 3-4 a la segona part però que ha acabat cedint al final. El Congrés, que ha fet un gran esforç físic, ha arribat molt just de forces al tram final del partit i no ha pogut sumar al menys un punt que hauria merescut pel joc que ha desplegat.

El partit no ha començat gaire bé pel Congrés, que al primer minut de joc ha encaixat l’1-0 d’Adrià Rodríguez, però Uri Palomeras ha empatat al minut 9 i ha donat esperances a l’equip groc i negre, que quatre després ha vist com Joan Masoni marcava el 2-1 amb el que ha acabat la primera part.

Només començar la segona Oriol Garrido ha fet el 3-1 i a continuació Àlex López ha aturat una directa per deu faltes que hauria pogut ser el 4-1. Però del possible 4-1 s’ha passat al 3-2 quan Marc Calvache ha transformat un penal al minut 28. Un després Àlex López ha aturat un penal i al 30 Martí Ferrer ha empatat el partit en una passada de Pau Mitjans. Però quan el Congrés estava jugant els seus millors minuts ha arribat una targeta blava molt rigorosa a Albert Aubets i Àlex López no només ha tornat a aturar la directa sinó que Uri Palomeras n’ha disposat d’una altra en el 34 per la desena falta del Capellades, que ha acabat en el 3-4 després que el porter l’aturés en primera instància.

El Capellades no ha tardat ni un minut en empatar el partit per part de Jordi Masoni i a partir d’aquí l’equip local s’ha crescut. A quatre del final el Capellades ha disposat d’una altra directa a favor que ha enviat fora, però Joan Masoni ha marcat el 5-4 quan en quedaven tres pel final. A dos del final, i amb el marcador a favor, el Capellades encara ha disposat d’un penal, que Àlex López ha tornat a aturar, però a 13 segons de la conclusió ha vist una blava que Albert Mèlich, el seu substitut, també ha salvat però sense donar temps a res mes.

Malgrat la derrota, el Congrés conserva la setena posició de la classificació empatat a 23 punts amb el Sant Just. El proper partit serà el dia 20 de febrer a casa contra el Cambrils.

FITXA TÈCNICA

Capellades HC: Marc Rojas, Francesc Sabater, Marc Muntané, Jordi Masoni, Joan Masoni, Oriol Garrido, Aleix Córdoba, Adrià Rodríguez i Joel Sebastian
CP Congrés: Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Oriol Palomeras, Pau Mitjans, Martí Ferrer, Marc Calvache, Oriol Morell i Albert Mèlich

Gols: 1-0, Adrià Rodríguez, 1’; 1-1, Uri Palomeras, 9’; 2-1, Joan Masoni, 13’ (descans); 3-1, Oriol Garrido, 26’; 3-2, Marc Calvache (p), 28’; 3-3, Martí Ferrer, 30’; 3-4, Uri Palomeras, 34’; 4-4, Jordi Masoni, 35’; 5-4, Joan Masoni, 47’

Àrbitre: Josep León. Targetes blaves a Albert Aubets i Àlex López

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023