7-3: El CP Congrés remunta al Masquefa i decideix a la segona part

Sisena victòria de la temporada a Primera Nacional Catalana

30/01/2016

El Club Patí Congrés ha obtingut aquest dissabte una clara victòria sobre el Club Patí Masquefa (7-3) en un partit en el que ha hagut de remuntar un 0-2 a la 17ª jornada de Primera Nacional Catalana. El triomf, el sisè d’aquesta  temporada, ha arribat en una bona segona part després que la primera acabés amb empat a dos.

Al Congrés, que ha tingut la baixa per lesió de Martí Ferrer, li ha costat entrar en el partit. Malgrat que Uri Palomeras ha tingut una claríssima ocasió per marcar als dos minuts de joc en un ma a ma amb el porter visitant, ha estat el Masquefa el que ho ha fet en dues ocasions. Eloi Albiol, en un contracop, ha fet el 0-1 en el minut 9 i un i mig després Joan Pau Esteller ha afusellat Àlex López des de la frontal de l’àrea per marcar el 0-2.

Sense fer res de l’altre món, el Masquefa estava traient petroli dels errors del Congrés, que perdia moltes boles en zona de risc, concedia massa contres al rival i a sobre no tenia encert en atac. Però un bon remat des de dintre l’àrea de Palomeras a un minut i mig del descans ha obert la llauna de la portería de Jordi Gallart i quan semblava que la primera part acabaria 1-2, el ‘pichichi’ Palomeras ha desviat un tir llunyà de Marc Aubets i ha establert l’empat a dos quan només faltaven cinc segons pel descans.

A la jugada del 2-2 l’àrbitre ha ensenyat la targeta blava al visitant Jan Carreño per demanar un passiu i el Masquefa ha hagut de començar en inferioritat numèrica la segona part, i això ho ha aprofitat el Congrés per a fer el 3-2 en una rematada des de l’esquerra de Pau Mitjans. El Masquefa ha notat el cop i poc després Albert Aubets ha marcat el 4-2 d’un fort tir i al minut 7 el seu germà Marc ha fet el 5-2 en una gran jugada personal.  

Del 0-2 s’havia passat al 5-2 i amb el marcador a favor el Congrés ha jugat millor. Uri Palomeras ha transformat amb habilitat una falta directa a dos minuts i mig del final per a marcar el 6-2, Albert Aubets ha fet el 7-2 quan en quedaven dos i en els últims segons el Masquefa ha establert el 7-3 final.

Amb aquests tres punts, el CP Congrés en suma 23 i comparteix la setena posició amb el Sant Just. La propera jornada, que no es jugarà fins d’aquí a dues setmanes, el Congrés visitarà la pista del Capellades, cinquè classificat, que a la primera volta va guanyar per la mínima a la Cristina Clota.

FITXA TÈCNICA

Club Patí Congrés, 7 (2 i 5): Àlex López, Marc Aubets (1), Oriol Morell, Oriol Palomeras (3), Marc Calvache –equip inicial–; Albert Aubets (2), Pau Mitjans (1), Ian Cebrian
Club Patí Masquefa, 3 (2 i 1): Jordi Gallart, David Fabres (1), Albert Gramunt, Eloi Albiol (1), Joan Pau Esteller (1) –equip inicial–; Ignacio Garrido i Jan Carreño

Gols: 0-1, Albiol, 9’; 0-2, Esteller, 11’; 1-2, Palomeras, 49’; 2-2, Palomeras, 25’ (descans);    3-2, Mitjans, 27’; 4-2, Albert Aubets, 28’; 5-2, Marc Aubets, 32’; 6-2, Palomeras (directa), 48’; 7-2, Albert Aubets, 48’; 7-3, Fabres, 50’

Àrbitre: Xavier Galán. Tarjeta blava a Carreño. 8 faltes el Congrés i 12 el Masquefa

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023