El Juvenil A i el Prebenjamí A, líders dels seus grups de Preferent

Aquesta setmana els nostres equips han obtingut més derrotes (8) que victòries (7)

17/01/2016

Aquesta setmana, la segona de competició de l’any 2016, les coses no han anat tant bé com en l’anterior perquè dels 17 partits que han jugat els equips del Club Patí Congrés n’han guanyat set, n’han empatat dos i n’han perdut vuit. Però entre els que han guanyat destaquen el Juvenil A, que ha sumat la seva segona victòria consecutiva contra el Calafell i és líder del seu grup de Preferent empatat amb el Moritz Vendrell, i el Prebenjamí A, que ha fet el mateix contra el Vic A i ho és del seu empatat amb el Sant Ramon B. L’altre equip del club que va líder és l’Iniciació A, en aquest cas del seu grup de la Copa TBCN també amb dues victòries en dos partits. 

Aquests són tots els resultats de la setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023