El Juvenil A, els Infantils A i B i l’Aleví A ja tenen rivals als grups de preferent

Benjamí A i Prebenjamí A no sabran els seus rivals definitius fins el 31 de desembre

23/12/2015

Els quatre equips que el CP Congrés va classificar per als grups preferents de la segona fase del Campionat de Catalunya en les categories juvenil, infantil i aleví ja coneixen els seus rivals després del sorteig que aquest dimarts va tenir lloc a la seu de la Federació Catalana de Patinatge.  

El Juvenil A, que va ser tercer del grup C i que en l’eliminatòria va superar el Casal l’Espluga, segon del grup N, estarà en el grup 3 juntament amb dos equips procedents del grup A de Preferent (el Vendrell, tercer, i el Sant Cugat A, sisè), tres primers de grup (Caldes C, del J; Noia C , del K; i Arenys de Munt B, del G), un segon (SHUM A, del L), i un tercer (Calafell, del M).

L’Infantil A, que va ser primer del grup 11 i en l’eliminatòria es va imposar al Montbui, tercer del grup 6, estarà en el grup 3 i tindrà com a rivals tres primers de grup (Calafell A, del 6; Manlleu C, del 13; i Cerdanyola A, del 14), tres segons (Voltregà A, del 10; Taradell A, del 20; i Vendrell A, del 5) i un tercer (Arenys de Munt B, del 9).

L’Infantil B, que va ser segon del grup 14 i en l’eliminatòria va deixar fora el Cerdanyola B, tercer del 16, tindrà com a rivals quatre primers de grup (el Lleida Llista, del 2; el Manlleu A, del 9; el SHUM A, del 17; i el Vilafranca A, del 18), un segon (Sentmenat D, del 4) i dos tercers (Vic B, del 8; i IgualadaA, del 5).I l’Aleví A, que va ser primer del grup 5 i va eliminar el Barberà, tercer del grup 10, tindrà com a rivals quatre primers de grup (Vendrell A, del 22; Caldes A, del 6; Vilanova A, del 21; i Masquefa, del 20); i tres segons (Caldes C, del 17; Tordera A, del 7; i Arenys de Munt A, del 4).

Aquí teniu l’enllaç amb el resultat del sorteig

http://www.fecapa.cat/continguts/circulars_20151223_5112/NotaInfo12_GrupsPreferent_Sorteig.pdf

BENJAMINS I PREBENJAMINS, FINS EL DIA 31

Pel que fa al Benjamí A i el Prebenjamí A, els altres dos equips classificats pels grups preferents de la segona fase, en aquest cas del Campionat Territorial de Barcelona, no coneixeran els seus rivals definitius fins el proper 31 de desembre, quan es publiquin els grups a la web de la Federació Catalana de Patinatge.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023