El CP Congrés de Nacional Catalana perd a la pista del Noia

Un rival molt fort i amb ritme d’OK Lliga s’ha imposat amb claredat.

El primer equip del Club Patí Congrés ha perdut aquest diumenge amb claredat a la pista del Noia Freixenet (7-4) el partit que ha tancat la 12a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana. Un Noia molt potent, en el que ha destacat el júnior Arnau Xaus, habitual amb l’equip d’OK Lliga i que el dia anterior havia marcat en l’empat a Vic, ha estat superior al Congrés, que malgrat la derrota conserva la setena plaça però a sis punts del sisè, que ara és el Capellades.

El Noia ha començat molt fort i al minut 19 ja guanyava per 4-0 amb dos gols d’Arnau Xaus, un de Marc Gumà i un altre de Xavier Aragonès. A dos minuts del descans, però, Marc Calvache ha marcat el 4-1 de penal i en els darrers segons de la primera part n’ha fallat un altre, encara que Albert Aubets ho ha arreglat a continuació al fer el 4-2.

A l’inici de la segona part el Noia ha tornat a premer l’accelerador i se’n ha anat una altra vegada en el marcador amb un tercer gol d’Arnau Xaus i un altre de Ferran March poc després d’errar un penal. La desena falta del Noia ha propiciat una directa que Oriol Palomeras ha convertit en el 6-3 i a continuació ha estat Xus Solà qui ha fet el 7-3 de la mateixa manera. Arnau Ribas hauria pogut marcar el 8-3 de penal, però Àlex López l’ha aturat i a vuit minuts del final Marc Calvache ha marcat el definitiu 7-4.

Amb aquesta derrota, el CP Congrés trenca una ratxa de quatre jornades sense perdre i dues victòries consecutives. A la propera jornada rebrà a casa el CP Taradell, tercer classificat, dissabte dia 12 de desembre a les 5 de la tarda.

Fitxa tècnica

Noia Freixenet: Oriol Xaus, Arnau Ribas, Xus Solà (1), Carles Martínez, Arnau Xaus (3), Ferran March (1), Marc Gumà (1), David Sancho, Xavier Aragonès (1) i Pau Romagosa (ps)

CP Congrés: Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets (1), Oriol Palomeras (1), Oriol Morell, Martí Ferrer, Marc Calvache (2, 1p), Pau Mitjans i Kike Iranzo (ps)

Gols: 1-0, Arnau Xaus, 5’; 2-0, Marc Gumà, 11’; 3-0, Xavier Aragonès, 14’; 4-0, Arnau Xaus, 19’; 4-1, Marc Calvache (penal), 23’; 4-2, Albert Aubets, 25’ (descans); 5-2, Arnau Xaus, 31’; 6-2, Ferran March, 33’; 6-3, Oriol Palomeras (directa), 39’; 7-3, Xus Solà (directa), 40’; 7-4, Marc Calvache, 42’

Àrbitre: Antonio Gómez.

PUNXADA DEL SEGONA CATALANA

El sénior de Segona Catalana, per la seva banda, va empatar divendres a la sempre difícil pista del CH Prat (4-4), però ho va fer deixant escapar tres gols d’avantatge i ara torna a ser tercer a un punt del segon, el Palau de Plegamans, i a dos del líder, el Ripollet, que han jugat un partit menys.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023