Set equips de la nostra base, classificats per a les eliminatòries per als grups de preferent

Prebenjamí A, Benjamí A, Aleví A i Infantil A com a primers de grup invictes, l’ Infantil B com a segon, el Juvenil A com a tercer i el Benjamí B com un dels millors quarts.

Una vegada acabada aquest cap de setmana la primera fase del Campionat Territorial de Barcelona i el Campionat de Catalunya d’hoquei base excepte els Prebenjamins d’Iniciació (als que encara els queden dues jornades), el Club Patí Congrés ha classificat a set equips per a les eliminatòries d’accés als grups de preferent de la segona fase.

Quatre d’ells (el Prebenjamí A, el Benjamí A, l’Aleví A i l’Infantil A) s’han classificat com a primers de grup i sense conèixer la derrota, mentre que l’Infantil B ho ha fet com a segon, el Juvenil A com a tercer i el Benjamí B, a manca de confirmació oficial, com un dels millors quarts. Ara caldrà esperar els rivals dels encreuaments de les eliminatòries d’anada i tornada (el 13 i el 20 de desembre els prebenjamins i benjamins i el 12 i 13 de desembre els alevins, infantils i juvenils) per a saber quants d’aquests set equips jugaran als grups de preferent i podran tenir opcions de classificar-se per a alguna de les fases finals.

No ho han aconsseguit el Prebenjamí B, els Alevins B i C i el Juvenil B, que han pagat el fet de jugar contra equips més grans, però tots han lluitat fins el final i han apès molt.

La bona marxa dels equips de base ha anat acompanyada aquesta setmana de la dels sèniors de Nacional Catalana i Segona Catalana, que també van guanyar els seus partits i són setè i segon, respectivament, a la classificació. Els Veterans B, per la seva banda, també van guanyar i són líders del Grup B sense conèixer la derrota.

Aquests són tots els resultats del cap de setmana, en els que els equips d’Escola, Iniciació B i Benjamí C, que juguen a les lligues del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), també han tingut activitat. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023