A la recerca de la victòria perduda

El CP Congrés espera sumar aquest divendres a Caldes un triomf que no arriba des de fa dos mesos a Primera Nacional Catalana.

Fa dos mesos –des de la jornada inicial del 19 de setembre contra el CP Folgueroles- que el Club Patí Congrés no guanya un partit de lliga a Primera Nacional Catalana. Des d’aquell dia, el primer equip del nostre club ha sumat cinc empats i dues derrotes i aquest divendres aspira a acabar amb la mala ratxa a la pista del Caldes, on a les 21.45 hores obrirà la 10a jornada del campionat.

El Caldes, que ha obtingut dues victòries, dos empats i quatre derrotes en els vuit partits que ha jugat, està empatat a punts amb el Congrés i a la jornada anterior ve de perdre per la mínima a la pista de l’Alpicat, segon classificat. El nostre equip, per la seva banda, va empatar a casa contra el Ripoll, que també suma els mateixos punts.

La bona noticia pel CP Congrés será que en aquest partit recuperarà Marc Calvache una vegada complert el partit de sanció que li van imposar per la tarjeta vermella que va veure a la 8a jornada a la pista del Tona.TRES PARTITS MÉS

El partit del sénior de Nacional Catalana a Caldes és un dels quatre que els equips del Congrés han de jugar aquest divendres. També ho farà el sénior de Segona Catalana, que ara és tercer del grup A, a la pista del Palau de Plegamans, segon classificat; els Veterans B a la del Canet en un duel de colíders invictes al grup B; i el Juvenil A, també tercer del seu grup, a la del Manlleu B, segon amb els mateixos punts.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023