Torna l’estada de pretemporada del CP Congrés a Bellver de Cerdanya

45 nens i nenes del nostre club hi participaran entre el 2 al 6 de setembre

Per segon any consecutiu, el Club Patí Congrés organitzarà, del 2 al 6 de setembre, un ‘stage’ de pretemporada per a jugadors i jugadores del club a Bellver de Cerdanya. Aquest any s’hi han apuntat 45 nens i nenes, que durant quatre dies faran entrenaments, partits I activitats físiques i de lleure en un entorn natural. Toni Ventura, directiu responsable de l’Area Esportiva i entrenador del club, i el coordinador Ferran Cussó s’encarregaran de la direcció de l’estada i comptaran amb la col·laboració de Víctor Cruz, Txetxu Rodríguez, Albert Mèlich i Marc Tapounet com a monitors.

Els nens i nenes estarán allotjats al Camping La Solana de Segre de Bellver de Cerdanya i cada dia es desplaçaran al Pavelló Municipal de la localitat per a fer els entrenaments dividits en grups d’edats. Els entrenaments es combinaran amb diverses activitats tant a les pròpies instal·lacions esportives municipals com al camping i el dissabte dia 5 pel matí es programaran diversos partits contra el CHP Bellver, el CH Ripoll i el CP Manlleu.

L’estada enllaçarà amb les activitats familiars del cap de semana, ja que a partir de divendres per la nit els pares, mares, germans i germanes podrán allotjar-se també al camping i gaudir dels partits de dissabte i de les activitats programades durant tota aquesta jornada i la de diumenge.

Els entrenaments del club no s’aturen

La celebració de l’stage coincidirà amb els entrenaments a les instal·lacions del nostre club, que a partir d’aquest dilluns 31 d’agost ja faran tots els equips de l’entitat perque comencen els de les categories més petites. La resta de coordinadors i entrenadors del club s’encarregaran del bon funcionament dels entrenaments amb els nens i nenes que no es desplacin a Bellver de Cerdanya.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023