Derrota del Primera Catalana a Cassà de la Selva (7-4)

Malgrat igualar un 3-0 en contra a la primera part, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha acabat cedint després del descans

02/10/2016

El segon equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut aquest diumenge a la pista del FD Cassanenc (7-4) en partit de la segona jornada del grup A de Primera Catalana. L’equip groc-i-negre, que ha començat perdent per 3-0, ha igualat el partit abans del descans (3-3), però a la segona part ha acabat cedint contra un rival que ha definit millor davant de porteria i s’ha endut els tres punts en joc. Després de dues jornades, el Congrés ocupa la novena posició amb 3 punts i 7 gols a favor i 9 en contra. A la propera, rebrà dissabte dia 8 al GEiEG a casa.

Cassanenc, 7 (3 i 4): Joel Moral, David Sánchez (2), Guillem Bartolí (1), Gerard Erena, Bernat Miquel, Adrià Codina (4), Eduard Roca, Lluís Bartolí, Joaquim Riera i Jordi Pinsach
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (3 i 1): Albert Mèlich, Marc Aubets, Marc Calvache (3), Pau Aparicio, Sergio López, Santiago Ariza (1), Miquel Sánchez, Marc Escribà i Bernat Montseny

Gols: 1-0, Codina, 1’; 2-0, Codina, 11’; 3-0, D. Sánchez (penal), 15’; 3-1, Calvache (f.directa), 18’; 3-2, Ariza, 21’; 3-3, Calvache (f. Directa), 22’ (descans); 4-3, D. Sánchez (penal), 27’; 5-3, Codina, 30’; 5-4, Aubets, 31’; 6-4, Codina (f. Directa), 32’; 7-4, G. Bartolí, 50’Àrbitre: Robert Morote. Targetes blaves a L. Bartolí, Riera i Calvache
Faltes d’equip: 14 el Cassanenc i 9 el Congrés

EMPAT DEL JÚNIOR A LA PISTA DEL MARTINENC

L’equip Júnior, per la seva banda, ha empatat a la pista del FC Martinenc (4-4) un partit molt igualat que a només 10 segons del final guanyava per 3-4.

I aquests són tots els resultats del cap de setmana, amb més derrotes que victories, però amb la voluntat de seguir millorant