Bon resultat a Taradell en un mal partit (2-2)

El CP Congrés La Sagrera Es Mou va arrencar un empat a la pista de l’equip osonenc a la segona jornada de la Lliga Catalana Plata gràcies a la bona actuació sota els pals d’Arnau Ventura i Pablo Pastor

Una victòria el proper dissabte a casa contra el CP Tordera li donaria a l’equip sagrerenc la classificació per a la Final a Quatre de la primera competició oficial de la temporada, que es farà a Roda de Ter

TEXT: Carles Gallén / FOTO: Captura de video

Després de guanyar la setmana passada el seu primer partit oficial de la temporada degut a la incompareixença del CH Lloret al Camp del Ferro, el CP Congrés La Sagrera Es Mou va empatar aquest dissabte a la pista del CP Taradell (2-2) a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana Plata.

Tot i no jugar un bon partit, l’equip dirigit per Víctor Cruz va treure un resultat positiu de la pista d’un rival molt canviat respecte al de la passada temporada, ja que només Arnau Font segueix a un equip que el curs anterior va estar a punt de renunciar a la categoria després de fregar l’ascens a l’OK Lliga. Amb aquest empat, si el proper dissabte guanya al CP Tordera al Camp del Ferro a la tercera i última jornada de la fase de grups, el Congrés es classificarà per a la Final a 4 d’aquesta competició que obre la temporada, que es jugarà els dies 5 i 6 d’octubre a Roda de Ter.

Però si el Congrés va treure un empat a Taradell va ser gràcies a la gran actuació dels seus dos porters, Arnau Ventura i Pablo Pastor, que van jugar una part cada un i es van repartir les accions de mèrit. A l’equip groc-i-negre li va costar molt entrar en el partit i a sobre Biel Perpinyà va veure una targeta blava en el minut 2’04” per una entrada sobre Pau Zamora, però Arnau Ventura li va aturar amb encert a Arnau Gangonells.

Les aturades d’Arnau Ventura, i a la segona part de Pablo Pastor, van ser la tònica de tot el partit, encara que, paradoxalment, qui va marcar primer va ser el Congrés quan a 6’36” del descans Guillem Muñoz es va escapar sol després de que Gil Canal li llancés un xut de lluny a les cames i va arribar davant de David Tapia, al que va batre per fer el 0-1. Un minut i mig després, però, una bola penjada a l’àrea per Biel Martínez la va desviar Gill Canal al fons de la porteria per fer l’1-1 amb el que es va arribar al descans.

Als tres minuts de la segona part Arnau Gangonells va avançar al Taradell a l’aixecar i picar una bola filtrada per Biel Martínez davant de Pablo Pastor. Però només havien passat 1’22” quan Biel Perpinyà va robar una altra bola al seu camp a Arnau Font i va assistir a David Martínez, que va establir l’empat en el marcador (2-2).

Un empat que ja no es mouria tot i les moltes ocasions que va tenir el Taradell, entre elles una directa a 6’41” del final per la desena falta del Congrés, resolta en una doble aturada per un Pablo Pastor en estat de gràcia. El marcador tampoc es va moure quan el Congrés va disposar d’una directa a 2’05” del final per la desena falta del Lloret perquè Darío Tapia li va aturar el llançament a Biel Perpinyà. I a l’última jugada del partit Pau Zamora es va endur sol una bola que Oriol Llorens havia estavellat contra els seus peus en un xut de lluny i quan només faltaven dos segons per acabar la va enviar al pal.

Aquest passat cap de setmana també van començar la majoria de les lligues de la Federació Catalana, entre elles la del segon equip sènior de Primera Catalana, que va debutar amb una victòria sobre el CE Vendrell en un partit trepidant (5-4).

CP TARADELL, 2 (1 i 1): Darío Tapia, Arnau Font, Pau Zamora, Arnau Gangonells (1), Gil Canal (1) -equip inicial-; Bernat Manent, Biel Martínez, Juli Cardús i Nil Costa (ps)

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU, 2 (1 I 1): Arnau Ventura, David Martínez (1), Martí Ferrer, Biel Perpinyà, Oriol Llorens -equip inicial-; Pau Pellicer, Àlex Mainer, Àlex Martínez, Guillem Muñoz (1) i Pablo Pastor (ps)

GOLS: 0-1, Guillem Muñoz, 18’24”; 1-1, Gil Canal, 19’58” (descans); 2-1, Arnau Gangonells, 46’58”; 2-2, David Martínez, 47’36”

INCIDÈNCIES: Partit de la 2a jornada del Grup C de la Lliga Catalana Plata disputat al Pavelló Municipal El Pujoló de Taradell