CARNET SIMPATITZANT

Bon dia famílies del Club Patí Congrés!

Ja tenim aquí el CARNET DEL SIMPATITZANT per la temporada 2024-2025. I aquesta temporada ve amb moltíssimes novetats i sorpreses!

Com bé sabeu, als partit del primer equip, OK Plata, l’entrada té un cost de 5€, i amb l’entrada es té dret a un sorteig a la mitja part. A més a més, aquesta temporada, amb el Carnet es tindrà accés a altres experiències que viuran aquells nens i nenes que tinguin el carnet: una experiència amb el primer equip, una fotografia amb el teu jugador favorit, vols fer de periodista per un dia i entrevistar  a algun jugador del Congrés…i altres sorpreses que s’estan preparant!

Per altra banda, durant els partits del primer equip, que es jugaran els dissabtes a la tarda-vespre, hi haurà partidets dels més petits a la mitja part, concurs de xuts, contacte amb els jugadors del pirmer equip….. i moltíssimes coses més!!!

I és que els dissabte, quan el nostre primer equip jugui a casa, el Club ha de ser una festa on trobar-nos i gaudir de l’hoquei!!!! FEU-VOS EL CARNET!!! VOLEM SER DE CLUB I QUE TOTS I TOTES SENTIM ELS COLORS!!!!

Per fer-te’l, tingues en compte les següents ofertes:


– Si t’inscrius abans del 15 d’agost, per 55€ et regalem el polo del Club!

– Si t’inscrius abans del 15 d’agost, però no vols el polo del Club, són 45€.

– A partir del 15 d’agost, el cost del carnet són 65€ i et regalarem el polo del Club.

– Si t’inscrius a partir del 15 d’agost, però no vols el polo del Club, són 55€.

– I si us voleu fer els carnet en família, per cada 4 membres de la unitat familiar el 4rt carnet us sortirà gratuit (únicament per a membres de una unitat familiar)

Trobareu tota la informació i com fer-se el carnet al següent enllaç:

https://cpcongreshoquei.playoffinformatica.com/activitat/26/CARNET-SIMPATITZANT-TEMP-24-25/

Adjunt teniu les talles dels polos, que com que són entallats, us recomanem demanar sempre una talla més!!!!! Tenim tots les talles, per  adults, per a nens i nenes, però també per a nadons!!! Que tothom pugui venir als partits vestit de groc i negre!

Us animem a fer-vos ja el carnet!!!! El podreu portar de manera digital al mòbil o imprimir-vos-el i portar-lo a la cartera!!!

#carnetsimpatitzant #mareagrocinegra #123Congrés

Junta del Club Patí Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023